Quantcast

„Sony Ericsson“ pataria netikėti šlamštlaiškiais

Lietuvoje, kaip ir visoje Europoje, pastaruoju metu plinta elektroniniai laiškai, kuriuose teigiama, kad kompanija „Ericsson“, siekdama padidinti savo prekės ženklo žinomumą ir pardavimus, kiekvienam persiuntusiam laišką padovanos po nešiojamąjį kompiuterį.

Laiške yra naudojamas netikras „Sony Ericsson“ logotipas ir pateikiamas neva kompanijos „Ericsson“ darbuotojo vardas ir elektroninio pašto adresas. „Sony Ericsson“ praneša, kad šie laiškai yra apgaulingi, o kontaktinis asmuo, kaip ir visas pasiūlymas, yra išgalvotas ir neegzistuojantis.

„Tokie laiškai yra melas, o juos inicijavę asmenys daro nusikaltimą, kuris aiškiai aprašytas Lietuvos įstatymuose. Kiekvienas žmogus, toliau platinantis tokius laiškus, patenka į interneto šiukšlių gavėjų sąrašus. Į tokius sąrašus patenka ir gaunantys laiškus. Apgailestauju, kad šį kartą nusikaltėliai naudojasi mūsų kompanija, tačiau siūlau atkreipti dėmesį į tai, kad tokiuose laiškuose naudojami korporatyvinės tapatybės simboliai (logotipas, šriftas, spalvos ir pan.) gerokai skiriasi nuo tikrųjų. Be to, „Sony Ericsson“ visas akcijas vykdo per oficialias savo ir partnerių svetaines ir niekada neorganizuoja masinių elektroninių šiukšlių platinimo akcijų“, - sakė „Sony Ericsson Lietuva“ vadovas Audrys Leimontas.

„Sony Ericsson“ pataria neplatinti tokių laiškų ir tokiu būdu neprisidėti prie nelegalios veiklos.


Šiame straipsnyje: sony ericssonspam

NAUJAUSI KOMENTARAI

marazas

marazas portretas
Kas per absurdas? Jeigu dėl kiekvieno SPAM laiško rašyt straipsnį, tai kasdien gautųsi 200 puslapių storumo laikraštis...
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių