Quantcast

Penkios rimtos priežastys įsigyti „iPhone 8“

  • Teksto dydis:

„iPhone 8“ – labai populiarus „Apple“ išmanusis, kuris šiuo metu pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu.

Varle.lt mobiliųjų telefonų specialistai nusprendė patikrinti, ar dar verta šį modelį pirkti 2019 metais. Nepaisant to, kad „iPhone 8“ telefonui jau beveik du metai, yra kelios svarbios priežastys, dėl kurių jis vis dar aktualus ir vertas dėmesio.

1. „iPhone 8“ – velniškai spartus išmanusis 

Kompaktiškoje „iPhone 8“  formoje slypi labai galingi konstrukcijos elementai. Pasak Varle.lt specialistų, „A11 Bionic“ procesorius kartu su 2 GB RAM yra pajėgus našumo prasme nurungti daugybę naujausių „Android“ įrenginių. Lyginant „iPhone 8“ su naujesniu „iPhone XR“ modeliu, greičio prasme pirmasis atsilieka labai nežymiai. Šis „iPhone“ be problemų susitvarko su visomis programėlėmis ir žaidimais. Šiuo metu išmanusis veikia „iOS12“ operacinės sistemos pagrindu. Operacinės sistemos atnaujinimo išleidimas „Apple“ atveju yra žymiai ilgesnis procesas nei „Android“.

2. Nuostabios kokybės nuotraukos

„iPhone 8“ turi 12 megapikselių kamerą su f/1,8 diafragma. „iPhone 8“ kamera pajėgi užfiksuoti įspūdingos kokybės nuotraukas nepriklausomai nuo apšvietimo sąlygų. Vertėtų paminėti, kad „iPhone 8“ turi viengubą kamerą, todėl jei ieškote išmanaus telefono, kuris puikiai fotografuotų portretines nuotraukas, Varle.lt specialistai rekomenduoja rinktis „iPhone 8 Plus“ modelį.

3. Elegantiškas korpusas ir belaidis įkrovimas

„iPhone 8“ premjera iš esmės išpopuliarino indukcinio įkrovimo technologiją telefonuose. Galiniame skydelyje vietoj aliuminio čia yra aukštos kokybės stiklas, po kuriuo slepiasi indukcinio įkrovimo ritė. Turint specialų įkroviklį, tereikia tik padėti telefoną, o aprūpinimo energija procesas prasidės automatiškai. Vertėtų pabrėžti, kad „iPhone 8“ – labai elegantiškas išmanusis telefonas. Naudotojai gali rinktis juodą, auksinę, sidabrinę ar specialią raudoną versijas. „Apple“ gamintojas pasirūpino smulkiausiomis detalėmis, todėl nekyla abejonių, kad kiekvienas „iPhone 8“ korpuso colis yra tobulai pagamintas.

 

 

 

4. „iPhone 8“ turi „3D Touch“!

„3D Touch“ technologija atpažįsta piršto paspaudimo jėgą ir tokiu būdu leidžia atlikti įvairius veiksmus. Ši funkcija labai praverčia kasdienybėje. Jos dėka galima lengvai įjungti asmenukių kamerą ar perskaityti gautą žinutę. Iš esmės „3D Touch“ sutrumpina daugelio užduočių atlikimo laiką. Naujesnis ir brangesnis „iPhone XR“ modelis jau nesiūlo tokios galimybės ir daugelis naudotojų dėl to nusivylė tuo modeliu.

5. Senesnis „iPhone“ reiškia mažesnę kainą

Naujausieji „iPhone XS“, „iPhone XS Max“ ir „iPhone XR“ flagmanai yra labai brangūs įrenginiai, todėl jei svarstote apie savo pirmojo „iPhone“ įsigijimą ir tik ketinate pradėti naudotis „Apple“ ekosistema neišleidžiant 1000 eurų, Varle.lt specialistai rekomenduoja atkreipti dėmesį į „iPhone 8“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tep

Tep portretas
Žinosim kur nepirkti
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių