Quantcast

Konferencijoje „Login2009” - interneto rinkodaros pamokos

Birželio 4 d. Vilniuje, „Siemens“ arenoje vyks interneto ir tinklaraščių konferencija „Login2009”. Per trejetą metų iš tinklaraščių rašytojams (blogeriams) skirtos konferencijos šiemet išaugusi į visų, besinaudojančių internetu, susibūrimą, „Login2009“ supažindins dalyvius su naujosios kartos interneto ir socialinių medijų panaudojimo galimybėmis.

Konferencijos svečiai ir dalyviai turės unikalią galimybę susipažinti su vienu žymiausiu Web 2.0 ambasadoriumi, „Renesanso žmogumi“ tituluojamu JAV interneto marketingo specialistu Steve‘u Chazinu (Steve Chazin).

Iš buvusio „Apple“ darbuotojo lūpų konferencijos dalyviai išgirs, kaip, naudodama nemokamas socialinių medijų priemones, bendrovė „Apple“ pakilo nuo bankroto ribos ir sulaukė pasaulinio pripažinimo. „Login2009“ taip pat bus paliestos svarbios šiuolaikinio interneto plėtros temos – socialinių tinklų vystymasis, tradicinės žiniasklaidos ir socialinių medijų sąveika. Bus pristatytas Lietuvos tinklaraščių tyrimas.

Be pranešėjų iš užsienio, pranešimus skaitys ir Lietuvos žiniasklaidos, verslo, socialinių tinklų, tinklaraščių, komunikacijos ir reklamos agentūrų atstovai.

Organizatorių įsitikinimu, Lietuvoje didėjant interneto naudojimui bei nesustojamai augant tinklaraštininkų bendruomenei, šis kol kas vienintelis tokio pobūdžio renginys, taps didžiausiu metų įvykiu šalies interneto bendruomenei. Tikimasi sulaukti rekordinio skaičiaus interneto turinio kūrėjų ir naudotojų iš visos Lietuvos.


Šiame straipsnyje: tinklaraščiaibloglogin2009

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aušra Petravičiūtė

Aušra Petravičiūtė portretas
puiki konferencija
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių