Quantcast

Išmanusis kompiuteris visų poreikiams: „Huawei MateBook D16“ apžvalga

  • Teksto dydis:

Besimokantiems ar dirbantiems ypač svarbu turėti galingą, patogų ir universalius poreikius atliepiantį nešiojamąjį kompiuterį. Įvertinus visus duomenis – būtent toks yra ir naujasis „Huawei MateBook D16“, kuris maloniai nustebina ne tik savo procesoriaus parametrais, bet ir išmaniosiomis funkcijomis.

Naujasis nešiojamas kompiuteris – bene moderniausias pastarųjų metų „Huawei“ modelis, kuris suderina darbo ir laisvalaikio funkcijas. Juk nešiojamas kompiuteris yra įrenginys, skirtas ne tik darbui ar studijoms, bet ir bendravimui su artimaisiais, pramogoms. Tad kokios šio prietaiso savybės yra labiausiai išskirtinės?

Našus procesorius ir itin ryškus ekranas

Nešiojamo kompiuterio galingumą ir efektyvumą įvertiname atsižvelgus į konkrečias technologines charakteristikas: procesoriaus našumą, vaizdo plokštės galimybės ir kitas.

„MateBook D16“ gamintojai pasirūpino tikrai sparčiai veikiančiu įrenginiu. Todėl su šiuo kompiuteriu galėsite žaisti naujausius žaidimus ar atlikti kelias skirtingas užduotys vienu metu bei dirbti su itin stambiais duomenų failais.

Išmanią patirtį sustiprina ir modernus kompiuterio ekranas. Net 16 colių „FullView“ ekranas 15,6 colių dydžio korpuse ir 1920 x 1200 rezoliucija užtikrina ryškų ir akies nevarginantį vaizdą. 16:10 ekrano santykis atitinka visus žiūrėjimo ir darbo poreikius bei garantuoja, jog su šiuo kompiuteriu pastebėsite net menkiausias detales.

Gamintojo nuotr.

Lengvas ir kompaktiškas korpusas

„MateBook D16“ kūrėjai pasirūpino, kad galingi technologiniai parametrai neapsunkintų kompiuterio korpuso ir juo būtų patogu naudotis ne tik namuose, bet ir keliaujant ar dirbant skirtingose vietose.

Įrenginį gaubia itin siauri rėmeliai, todėl didelis ekranas dera su kompaktiškesniu nei įprasta aliuminio lydinio metaliniu korpusu. Kompiuteris yra lengvas ir patogiai nešiojamas, nes sveria vos 1,7 kg. „MateBook D16“ matmenys yra minimalistiniai (356,7 mm x 248,7 mm x 18,4 mm), tad tilps net ir į mažiausią krepšį ar kuprinę.

Gamintojo nuotr.

Naująjį „Huawei“ nešiojamąjį kompiuterį naudoti patogu ir dėl talpios įrenginio baterijos, palaikančios itin greitą prietaiso įkrovimą. Bateriją įkrausite naudojant universalią „USB-C“ jungtį, o pats maitinimo adapteris sveria tik 137 g. Dėl to turintys šį prietaisą galės pamiršti nerimą, kai reikia nuolat rūpintis įrenginio baterija ar nešiotis pernelyg daug vietos užimantį pakrovėją.

Išmanūs sprendimai

Greta jau aptartų savybių, verta paminėti ir sumanius sprendimus, kuriuos siūlo šio įrenginio gamintojai. Patogios funkcijos ne tik palengvina kasdienybę, bet ir signalizuoja apie sparčiai atliekamą technologinį progresą. Tad kaip šioje srityje sekasi naujajam „MateBook D16“?

Modernusis „Huawei“ kompiuteris pateikia bent kelias maloniai nustebinančias funkcijas. Galbūt unikaliausia iš jų – tai ryšio technologija „Metaline Antenna“, kuri pagerina gaunamų ryšio signalų konvertavimo efektyvumą, tinklo stabilumą ir greitį. Todėl su šia technologija, vartotojai mėgausis itin mažu uždelsimo laiku žaidžiant vaizdo žaidimus ar atliekant vaizdo skambutį bei kitaip naudojantis interneto ryšiu.

Be to, „MateBook D16“ palaiko „Huawei Sound“ sistemą, į kurią įeina keturi mikrofonai ir du garsiakalbiai, puikiai derinantys aukštų ir žemų dažnių garsus. Kompiuteryje įdiegta balso atspaudo atpažinimo technologija sufokusuoja ir sustiprina kalbėtojo balsą bei sumažina foninį triukšmą. Ši funkcija itin pravarti darbui ne biure, nes įrenginys užtikrina, jog vaizdo susitikimo metu vartotojai džiaugsis pokalbiu be pašalinio triukšmo net jei įsikūrė triukšmingoje kavinėje ar greta judraus eismo.

Taigi, nešiojamas kompiuteris „MateBook D16“ yra ne tik lengvas, patvarus, bet ir siūlo svarbias funkcijas, kurias įvertins modernių sprendimų išsiilgę vartotojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

norguose 500Eur

norguose 500Eur portretas
a lietuvoj turbut teks 2 su puse metu taupyt....

Jonas

Jonas portretas
Išmanusis? Really? Siūlau pasidomėti daugiau apie kompiuterius. Nes čia tokia rašliava kad net gėda skaityti...

Linas

Linas portretas
Keista reklama - kainos nėra, specifikacijų nėra :) Tik koks gražus :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių