Quantcast

Belaidžių ausinių „Huawei FreeBuds 5i“ apžvalga: išskirtinis dizainas ir aukštos kokybės garsas

  • Teksto dydis:

Šiandien belaidės ausinės yra praktiškai nepamainomas mūsų kasdienybės aksesuaras: greitai įkraunamos, kompaktiškos, stilingos ir patogios muzikos klausymui tiek aktyviai judant, tiek ilsintis. Natūralu, kad technologijų gamintojai kiekvienais metais stengiasi dar labiau patobulinti ar pagerinti vartotojų naudojimosi patirtį tokiomis ausinėmis, todėl verta kasmet pasitikrinti, ar rinkoje neatsirado naujų, dar geresnių modelių. 

Šįkart rašome apie naujausias kompanijos „Huawei“ belaides ausines „FreeBuds 5i“, kurios iš kitų išsiskiria savo unikaliu dizainu, dėvėjimo patogumu ir itin aukštos kokybės garsu.

Dizainas primena nugludintą akmenuką

Kalbant apie bet kurį išmanųjį įrenginį, pirmiausiai akis krypsta į jo dizainą. Ar jis modernus? Ar lengvai priderinamas prie rūbų, kitų aksesuarų? Ar tinkamo dydžio? „Huawei“ dizaino srityje visuomet išlaiko savo aukštą standartą, o naujosios ausinės „FreeBuds 5i“ žada ir nustebinti. Šių ausinių modelio dizainas įkvėptas gamtos, o pati forma primena jūros nugludintą akmenį, kuris lengvai telpa delne bei yra grakščiai išlenktas. Belaides ausines „Huawei FreeBuds 5i“ Lietuvoje galime rinktis iš trijų stilingų spalvų: keramikinės baltos, melsvos ir ūko juodos. Verta išskirti, kad juoda bei balta spalvos jau yra gana įprastos kalbant apie belaides ausines, bet naujoji melsva spalva – tikrai išskirtinė bei suteikia šiam išmaniajam įrenginiui gaivumo. 

Minkštos įrenginio spalvos gerai dera ir su aptakia bei kūgine pačių ausinių forma. Ji užtikrina stabilų ir tvirtą prigludimą prie ausies. Taip pat ausinės yra labai lengvos – ausinių kištukai sveria vos 4,9 gramus, tad jos yra net 11 proc. lengvesnės ir 7 mm trumpesnės už senesnį „FreeBuds 4i“ ausinių modelį. Taigi, šiemet pirmosios „Huawei“ ausinės pasižymi atnaujintais dizaino sprendimais ir yra lengvesnės už praėjusį modelį.

Garso kokybė, kuri nepaliks abejingų

Rašyti apie „Huawei FreeBuds 5i“ garso galimybes norėtųsi pradėti nuo to, kad šios ausinės palaiko naujos kartos aktyvaus triukšmo šalinimo (ANC) technologinius sprendimus. Tai reiškia, jog nešiojant ausines mes galime džiaugtis puikiu ir kokybiškai skambančiu garsu nepriklausomai nuo to, ar esame triukšmingoje gatvėje, ar sausakimšoje kavinėje. Kiekvienoje ausinėje yra du skirtingi mikrofonai: vidinis ir išorinis. Abu mikrofonai aptinka triukšmą ausies viduje bei išorėje ir sukuria specialias garso bangas tam, kad pašalintų triukšmą, o vartotojai tiesiog gali džiaugtis geriausiu įmanomu rezultatu. Triukšmo slopinimo ANC technologija gali suvaldyti net 42 dB triukšmą, todėl galite būti tikri dėl to, kad pašaliniai garsai jūsų muzikos klausymosi ar kalbėjimo telefonu patirties nei kiek nesugadins. Ausinės turi tris triukšmo slopinimo režimus: „Ultra 42 dB“, „Bendras“ ir „Jaukus“. Visi šie režimai turi savo privalumų ir atsiskleidžia skirtingo triukšmo lygiuose, tad optimaliai grojančia muzika galėsite džiaugtis bet kurioje aplinkoje. Verta išskirti tai, kad su šiomis ausinėmis įdomu eksperimentuoti – pavyzdžiui, nueiti į skirtingas vietas nuo miško ar parko iki kavinės bei galerijos ir išbandyti patiems, kaip skirtingose lokacijose veikia „Huawei“ triukšmo slopinimas.

Kitas svarbus naujųjų „Huawei“ ausinių aspektas – garso kokybė. Iš kitų belaidžių ausinių „FreeBuds 5i“ pirmiausiai išsiskiria tuo, kad yra įvertintos aukščiausius garso standartus žyminčiu „Hi-Res“ sertifikatu. Šios ausinės gali pasigirti net 40 kHz dažnio atsako diapazonu ir 10 mm dinaminiu garsiakalbiu, kuris užtikrina pilnesnį bei sodresnį garsą, taip pat geba išskirti švelnias ar subtilias melodijas. Garso sodrumas pirmiausiai pasiekiamas dėl patobulintos polimerinės kompozicinės diafragmos, kuri rūpinasi aukšto dažnio garsų analize ir tiekimu. Su ausinėmis verta išbandyti ir pasiklausyti skirtingų muzikinių kūrinių: gali būti, kad išgirsite tokias detales ar skambesį, kokio neišgirsdavote anksčiau.

Labai ilgai veikianti baterija

Įrenginio baterija – vienas svarbiausių šiuolaikinių išmaniųjų prietaisų aspektas. Kuo ilgiau įrenginio baterija leidžia mums mėgautis jo veikimu, tuo malonesnė naudojimosi patirtis užtikrinama ir nebereikia galvoti apie nuolatinį arba dažną krovimą. Naujųjų belaidžių ausinių „FreeBuds 5i“ kūrėjai pasistengė išspręsti šį, vis dar dažnai pasitaikantį išmaniųjų įrenginių trūkumą – pernelyg greitai išsikraunančią bateriją. Todėl moderniosios „Huawei“ ausinės išsiskiria savo ilgalaikiu veikimu: išjungus ausinių triukšmo slopinimo funkciją su įkrovimo dėklu jos palaiko 28 valandų muzikos atkūrimą. Be to, vienu įkrovimu ausinės veikia iki 7,5 valandos, o dėl itin efektyvaus greitojo įkrovimo funkcijos, vos po 15 minučių krovimo ausinės užtikrins net 4 valandų naudojimąsi. Tad jei nemėgstate, kai einant gatve staiga išsijungia ausinės – „FreeBuds 5i“ tikrai padės to išvengti.

Intuityvus ausinių valdymas

Belaidės ausinės „FreeBuds 5i“ turėtų nustebinti ir ne viena išmania funkcija. Vienas išmanių išskirtinumų – šias ausines vienu metu galime prijungti prie dviejų skirtingų įrenginių, pavyzdžiui, išmaniojo telefono ir nešiojamojo kompiuterio. Taip verta išskirti, kad su ausinėmis „FreeBuds 5i“ gali naudotis visų išmaniųjų telefonų savininkai – jos palaiko ne tik „EMUI“, bet ir „iOS“ bei „Android“ operacines sistemas. Tai reiškia, kad išbandyti naująsias „Huawei“ ausines galima turint bet kuriuos išmaniuosius įrenginius, nes jos lengvai suporuojamos bei susiejamos su jais.

Su šiomis ausinėmis galima lengvai vienu metu klausytis muzikos ar žiūrėti mėgstamą serialą per nešiojamą kompiuterį, o sulaukus skambučio į išmanųjį telefoną – „FreeBuds 5i“ automatiškai perjungs ryšį, tad galėsite patogiai priimti skambutį. Be to, išmaniosios ausinės užtikrina patogų valdymą gestais, todėl visas funkcijas galite reguliuoti iš kišenės neišsitraukus išmaniojo telefono.

Reziumuojant, naujausios „Huawei“ išmaniosios ausinės „FreeBuds 5i“ gali nustebinti net tuos, kas belaidėmis ausinėmis naudojasi ne pirmus metus. „Huawei FreeBuds 5i“ yra unikalaus, išskirtinio dizaino, turi ilgai veikiančią bateriją bei pasižymi puikiomis triukšmo slopinimo ir garso atkūrimo funkcijomis. O netikėta vyšnia ant torto tampa šių naujųjų belaidžių ausinių kaina, nes ji nesiekia netgi 80 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nepirksiu...

nepirksiu... portretas
ne todel ka huavei a todel ka as ne valdininkas valstybines ymones kuris i menesi ima po 15 000 eur....mano alga minimali ... 600Eur...autoriai bukit zmones pasiulikit ka nors zemiskesnio...

O i

O i  portretas
uzpakali isikisti Huawei dar nieko nedaro? Turbut,zymiai daugiau pirkeju turetu!

Gija

Gija portretas
PASIDOMĖKITE , atleiskite netaip suspaudžiau.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių