Quantcast

Atidaryta elektroninė „Mezon“ parduotuvė

Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) įdiegė elektrononės prekybos sistemą. Nuo šiol sudaryti interneto "Mezon" paslaugų sutartis ir užsisakyti prekių galima dar paprasčiau – tereikia apsilankyti interneto svetainėje.

Elektroninėje parduotuvėje galima užsisakyti ir USB modemą, nešiojamąjį kompiuterį, taip pat skaitmeninės televizijos priedėlį ar antenų. Prekes Telecentras visoje Lietuvos teritorijoje pristato nemokamai.
Telecentro elektroninės prekybos sistema yra viena iš nedaugelio Lietuvoje, suteikianti galimybę internetu užsisakyti ne tik prekes, bet ir paslaugas. Be to, "Mezon" paslaugų sutartį galima pasirašyti elektroniniu parašu.

Atsižvelgiant į skirtingus poreikius naudotis internetu, šiuo metu siūlomi trys "Mezon" paslaugų planai: „Naršyk“, „Nevaržyk“ ir „Pramogauk“. Mindaugas Kuprys prasitarė, kad artimiausiu metu bus pasiūlytas naujas, plačiajai visuomenei itin patrauklus, "Mezon" planas.

Pradėjus veikti elektroninei parduotuvei, internetą "Mezon" , kaip ir anksčiau, galima užsisakyti ir pardavimo salonuose, kurie įrengti: Vilniuje – Telecentro centrinėje būstinėje, „Akropolio“ ir „Panoramos“ prekybos centruose, Klaipėdoje ir Šiauliuose – „Akropolio“ prekybos centre, Panevėžyje – „Babilono“ prekybos centre.


Šiame straipsnyje: mezonwimax

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aušra Petravičiūtė

Aušra Petravičiūtė portretas
Gera naujiena.

Dekingas

Dekingas portretas
Aciu, Ausra, uz idomu komentara.

nu jo

nu jo portretas
aušra užkniso visus su savo komentarais
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių