Quantcast

Jėgos aitvarų aistruolis Raudonojoje jūroje peiliu įveikė ryklius

Jėgos aitvarų aistruolis iš Lenkijos Janas Lisewskis Raudonojoje jūroje dvi dienas grūmėsi dėl išlikimo, peiliu atrėmė ryklių atakas, ištvėrė troškulį ir nuovargį, antradienį pranešė lenkų žiniasklaida.

42 metų J.Lisewskis įveikė du trečdalius nusistatyto 200 km maršruto, pagal kurį turėjo kirsti Raudonąją jūrą nuo Egipto miesto Gunos iki Dubos Saudo Arabijoje. Tačiau vėjui staiga nurimus jo jėgos aitvaras subliuško.

Kylant bangoms ir artinantis nakčiai, jėgos aitvarų čempionas ir instruktorius J.Lisewskis, kuris yra gimęs Gdanske, pasiuntė savo pirmąjį signalą SOS, bet Saudo Arabijos pakrančių apsaugos pareigūnai jį surado tik po beveik 40 valandų.

J.Lisewskis, kuris pernai tapo pirmuoju žmogumi, su jėgos aitvaru kirtusiu Baltijos jūrą, išmėginimą ištvėrė padedamas energinių gėrimų, vandens atsargų, dviejų kaloringų batonėlių ir patikimo peilio, kuriuo atrėmė iki 6 m ilgio ryklius.

„Badžiau jiems į akis, nosį ir žiaunų (plyšius)“, - lenkų naujienų agentūrai PAP sakė jis.


Šiame straipsnyje: ryklysrykliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Siknos jis jiems nebade. Noreciau pamatyti ta vaizda kaip jis kaunasi su rykliu. Nuo kraujo dar atplaukia kokia 5 rykliai ir dar tiems i kaulus duoda :))) kaip lenkas, taip ir fantazijos per krastus

to pl

to pl portretas
Tikras tarzanas,o ne slekta.Ismatavo is pradziu ryklius,paskui akis badyt pradejo...klounas.6m rykliai ir dar keli,farsa is jo padare butu.

rapolas

rapolas portretas
nu jooo... lenkais ne taip jau ir lengva atsikratyt.. :D
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių