Pereiti į pagrindinį turinį

Kokią laimę žada Drakonas gimusiems Gyvatės metais?

2024-02-12 08:53 diena.lt inf.

Naujieji metai – kinų kultūroje ypač svarbi šventė, žyminti žingsnį į naują periodą. Jį simbolizuoja vienas iš dvylikos kinų astrologijoje svarbių gyvūnų. Vasario 10-ąją oficialiai prasidėjo Drakono metai. Ką jie atneš Gyvatės metais gimusiems žmonėms, sužinosite išsamioje LNK prognozėje.

„Pexels“ ir M. Winkler nuotr.

Gyvatė kinų kultūroje – išminties, elegancijos, kaitos simbolis. Manoma, kad šio gyvūno globoje esantys žmonės turi puikią nuojautą, aštrų sąmojį, išmintį ir geba gerai mąstyti strategiškai. Gyvatė globoja 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 ir 2013-aisiais gimusius žmonės. Kadangi Gyvatė kinų zodiake keičia Drakoną, kartais šis ženklas vadinamas Mažuoju Drakonu.

Gyvatės metais gimė JAV prezidentas Johnas F. Kennedy‘is, dainininkė Taylor Swift, boksininkas Muhammadas Ali, rašytoja J.K. Rowling, Lietuvoje – krepšininkas Mindaugas Kuzminskas, visuomenininkas ir laidų vedėjas Andrius Tapinas, dainininkė Aistė Smilgevičiūtė.

Gimusiems sausio ir vasario mėnesiais reikėtų atkreipti dėmesį, kada jų gimimo metais Naujieji buvo minimi Kinijoje – tai vyksta sausio ir vasario mėnesiais, tad tada gimę žmonės galėjo gimti ne Gyvatės, o prieš tai zodiake einančio Drakono metais.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Drakonas Gyvatės globojamiems žmonėms žada visokeriopai gerus metus. Ypač produktyvi bus pirmoji jų pusė – nestigs kūrybinės energijos meilėje, darbe, šeimoje. Drakonas ragins imtis naujų veiklų ir išnaudoti kiekvieną pasitaikiusią galimybę.

Antroji metų pusė Gyvatės metais gimusiems bus palanki apsvarstyti norus, planus. Patariama susirūpinti sveikata – net jei nesergate ir nesuskundžiate, šiemet yra puikus metas pradėti sportuoti, atkreipti dėmesį į miego kokybę ir mitybą.

Drakoną pamalonins Gyvatės pasirinkti skaičiai 2 ir 8, taip pat ir tie, kuriuose bus šie skaitmenys – 288 ar 82. Sėkmę atneš juodos, raudonos ir geltonos spalvų daiktai bei drabužiai. Patariama šių spalvų dekoro elementus kabinti ant namų šiaurės rytinės bei pietvakarinės sienos.

Karjeroje Drakonas Gyvatei atseikės dosniai – tai geras metas tartis dėl aukštesnių pareigų, didesnio atlyginimo. Visgi pinigų laisva ranka leisti nereikėtų. Patariama turėti atsidėjus sumą juodai dienai ir neinvestuoti, neskolinti ir saugotis finansinių sukčių.

Drakonas žada puikius santykius šeimoje, o Gyvatės praktiškumas padės išsisukti iš suktų santykių situacijų. Šie metai yra palankūs įsigyti būstą, planuoti šeimos pagausėjimą, vestuves. Tie Gyvatės metais gimę žmonės, kurie antros pusės dar nesutiko, galės mėgautis dėmesiu ir aistringais romanais – Drakonas žada nuotykių pilnus metus.

Kinų horoskopas skiriasi nuo mums įprasto zodiako. Apie tai, ką kiekvienam tradiciniam zodiako ženklui žada 2024-ieji bei kaip į prognozes reaguoja garsūs Lietuvos žmonės, teiravosi gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“.