Quantcast

Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 30 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė sausio 30-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Šiandieną jums tikriausiai stigs perspektyvos pojūčio, o gal ir optimizmo. Visgi šiandien galite nemažai nuveikti. Vidinę įtampą padėtų išsklaidyti filosofinis požiūris.

JAUTIS. Ramiu elgesiu galėsite įveikti arba sumažinti slaptą priešpriešą, intrigas, nukreiptas prieš jus. Pajusite daugiau šilumos bei užuojautos nelaimingiems žmonėms.

DVYNIAI. Šiandien būsite nusiteikę elgtis draugiškai, o savo ruožtu galite tikėtis daugiau geranoriškumo iš aplinkinių. Tikriausiai iš visų pusių sups draugai ir pažįstami.

VĖŽYS. Ir jums, ir tiems, su kuriais bendrausite, šiandien nestigs noro taikiai sureguliuoti bet kokias problemas. Pravartu aptarti atliktus ir būsimus darbus, reikalingas reformas.

LIŪTAS. Galite gauti neblogą žinią iš toli arba viliojamą pasiūlymą, susijusį su užsieniu. Galbūt ruošitės išvykti į kelionę, stengsitės įsigyti vertingą pirkinį ar pan. Palanku tartis dėl perspektyvų, teisinių reikalų.

MERGELĖ. Ši diena vers tvarkyti investicijų, palikimo, draudimo reikalus, imtis reformų, ieškoti partnerių, rėmėjų. Gali pasitarnauti atsitiktinai išgirsta informacija.

SVARSTYKLĖS. Regis, aktualus bus meilės arba verslo partnerystės klausimas. Šiandieniniai susitikimai bei pasimatymai neturėtų nuvilti, jei jūsų norai yra realūs.

SKORPIONAS. Gerų rezultatų ar naujienų galite tikėtis darbe. Galbūt pavyks įsidarbinti arba papildomai užsidirbti. Ne pro šalį būtų keisti mitybą į sveikesnę, peržiūrėti garderobą ir pagalvoti, kaip jį atnaujinti.

ŠAULYS. Ši diena jums turėtų būti darbinga, produktyvi. Jeigu parodysite iniciatyvą bandydami įsidarbinti ar pakeisti darbo vietą, statusą, jums gali pavykti. Tausokite sveikatą.

OŽIARAGIS. Šiandien derėtų kartu su šeima aptarti bendrą biudžetą, pakoreguoti planus, jei jie neracionalūs. Pasikonsultuokite su žinovais dėl reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, komercija, nuoma, apdaila.

VANDENIS. Diena palanki bendrauti, tarpininkauti. Neblogai seksis meilės srityje. Netgi ta informacija, atsakymai, kurių nesinorėtų girdėti, turbūt nesukels nuoskaudos.

ŽUVYS. Tiktų sudaryti komercines, nuomos sutartis, tartis dėl kredito. Tikriausiai pavyks naudinga linkme pakreipti kai kuriuos aktualius reikalus. Galima naudinga pažintis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių