Quantcast

Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 4 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė liepos 4-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Šiandien ant kortos galite pastatyti ne pagal galimybes, o iš gryno azarto ar aistros. Nusimato egzotiški potyriai su ne mažiau pikantiškomis pasekmėmis. Seksis kūrybinės srities atstovams.

JAUTIS. Gali prasiveržti ilgai kaupta įtampa tarp jūsų ir artimo žmogaus ar dalykinio partnerio. Pasisaugokite traumų. Būtų gerai, jei leistumėte sau kiek atsipūsti, atstatyti sveikatą, pasirūpinti grožiu.

DVYNIAI. Nusimato įdomių susitikimų ir pokalbių. Situacija bus intriguojama. Spėliosite, ar sekasi patikti dominančiam asmeniui, ar tiesiog be reikalo neriatės iš kailio. Atsakymą galėsite tik nujausti, nes apie perspektyvas kol kas nebus kalbama.

VĖŽYS. Daug dirbsite, skaičiuosite ir planuosite. Nusimato materialinė nauda, pasipelnymas. Suaktyvės romantikos ištroškę jums neabejingi asmenys. Tiesa, laiko atsakui jums gali pritrūkti - greit suliepsnoję, jie gali greitai ir ataušti.

LIŪTAS. Nebūkite pernelyg griežti ir reiklūs tiems, su kuriais kartu gyvenate, dirbate. Įdomių perspektyvų turėtų pasiūlyti žmonės iš toli. Galbūt nustebins per partnerį gauta informacija arba tiesioginiai jo pareiškimai, netikėti poelgiai.

MERGELĖ. Galimi interesų neatitikimai, slaptos intrigos. Galbūt jums pritrūks pinigų, o tie asmenys, kurie jums galėtų padėti ar yra skolingi, bus pasyviai abejingi. Nesivaržykite į juos kreiptis, subtiliai „paspauskite”.

SVARSTYKLĖS. Bus daug kalbų apie tolimas keliones, įdomias pažintis, galimą bendradarbiavimą. Pravartu ieškoti kolektyvinių sprendimų, demonstruoti, ką sugebate. Gali būti, kad artimam bičiuliui prireiks vienokios ar kitokios paramos.

SKORPIONAS. Iš ryto arba vakare galimas emocinis stresas, nemaloni provokacija ar konfliktas. Tačiau vidurdienį vyksiantys dalykiniai pokalbiai, susitikimai bus konstruktyvūs ir naudingi. Galbūt aptarsite numatomą komandiruotę, vizitą.

ŠAULYS. Šiandien visa savo esybe veršitės iš kasdienybės. Dirbdami svajosite apie atostogas, pramogas, o jeigu atostogaujate - apie egzotiškus nuotykius. Tikriausiai mėgausitės įspūdžiais toli nuo namų arba vakare susitiksite su draugais, bendraminčiais.

OŽIARAGIS. Dėl pinigų, skolų, mokesčių, alimentų augs įtampa. Partneris arba dosnus rėmėjas gali sutikti jums padėti, tačiau iškels kažkokias ypatingas sąlygas. Galbūt atsiras papildomas pajamų šaltinis arba apie tai bus kalbama.

VANDENIS. Galite nukentėti dėl nesitaikstymo su neteisėtais kitų asmenų veiksmais, siekiais. Tikriausiai įgysite priešų. Tačiau tuo pat metu kai kurie jums nepalankūs asmenys gali tapti draugais, aistringais gerbėjais.

ŽUVYS. Iš ryto lydės darbiniai ar techniniai nesklandumai, tačiau įdienojus situacija turėtų pasikeisti į gera. Galbūt kas nors sutiks tarpininkauti, jeigu ieškote darbo. Meilės santykiuose padaugės aistros.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Astros avinams netrūksta,tik partneriai silpni!!! Yra viagros,broliai nepaveskit!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių