Quantcast

Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 30 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė lapkričio 30-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Šiandien viskas bus neblogai, jeigu galėsite pasirinkti, su kuo bendrauti, kur lankytis. Galite susitikti su asmeniu, su kuriuo sieja neįvykdytas įsipareigojimas arba bendri prisiminimai.

JAUTIS. Šiandieną daug galvosite apie keliones, išvykusius draugus, artimuosius. Galbūt vyksite į svečius pas tuos žmones, su kuriais susitinkate gana retai. Arba internetu aktyviai bendrausite su nepažįstamais žmonėmis.

DVYNIAI. Pasireikš polinkis hiperbolizuoti, pridėti prasmės kiekvienam įvykiui, reiškiniui. Verčiau neskolinkite pinigų jau ir taip skolingiems arba linkusiems vilkinti skolų atidavimą. Apsiribokite protingais patarimais, dėmesiu.

VĖŽYS. Daugiau laiko praleiskite su žmonėmis, kuriems reikalingas jūsų artumas, parama. Jeigu pasistengsite, šiandien jums pavyks užglaistyti konfliktus, nesusipratimus, sužavėti patinkantį asmenį.

LIŪTAS. Derėtų pasirūpinti savo kūno ir dvasios sveikata. Tačiau neužmirškite ir tų, kurie šalia jūsų. Jų poreikiai taip pat svarbūs. Jeigu sveikata kiek šlubuoja arba jaučiatės pavargę, tai nederėtų savęs versti būti viešumoje.

MERGELĖ. Regis, šiandien veršitės į žmones, į viešumą Susitikimai su draugais ir naujais pažįstamais turėtų būti įdomūs. Švelnumo poreikis skatins siekti romantikos. Laimės ir meilės paieškos išties gali atnešti rezultatų.

SVARSTYKLĖS. Šiandien noriai šeimininkausite virtuvėje, bendrausite su artimais žmonėmis, klausysitės svetimų bėdų ir džiaugsmų. Be vargo galite susidoroti su nemažu kiekiu buitinių problemų.

SKORPIONAS. Pravartu stiprinti saitus su artimais žmonėmis. Galbūt svečiuositės pas gimines arba jų sulauksite savo namuose. Gali nuskambėti neblogas verslo pasiūlymas arba geras patarimas kitu aktualiu klausimu.

ŠAULYS. Labiausiai rūpės žemiški malonumai. Mielai triūsite virtuvėje arba džiaugsitės, kad tuo užsiima kiti ir jus palepina. Rūpestingiau elkitės su santaupomis, nuosavybe.

OŽIARAGIS. Regis, geriau seksis, jeigu ilgiau pamiegosite šį rytą, nes tokiu atveju gali pavykti pramiegoti gresiantį konfliktą. Apskritai, diena turėtų būti smagi, norėsis susitikti su draugais arba reikštis socialiniuose tinkluose. Tai suteiks informacijos ir emocijų.

VANDENIS. Ši diena atneš didesnį ramybės poreikį. Jūsų organizmas reikalaus poilsio. Pravartu laikytis sveikos dietos, valyti organizmą. Pagalvokite apie tai, ar nederėtų atsikratyti kai kurių žalingų įpročių.

ŽUVYS. Jūs nenuobodžiausite, nes nusimato pakvietimai į renginius, susitikimus su draugais. Jeigu norite ką nors aktyvaus nuveikti, pabendrauti, darykite tai nedvejodami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių