Quantcast

Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 12 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė lapkričio 12-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Aktualus bus partnerystės klausimas. Galbūt ieškosite sąjungininkų, rėmėjų, arba kam nors kelsite bylą, aiškinsitės santykius. Jeigu ilgai negalėjote dėl kažko apsispręsti, šiandien galite išsklaidyti abejones.

JAUTIS. Su seniau pradėtais darbais susidorosite nesunkiai, galbūt net anksčiau užbaigsite tai, kas dar galėtų palaukti savo eilės. Tačiau meilė, partnerystė veikiausiai pareikalaus tam tikro apsisprendimo, įsipareigojimo ar pan.

DVYNIAI. Šiandien derėtų intensyviau pasportuoti ir daugiau dėmesio skirti vaikams, antrajai pusei. Nebūsite apsaugoti nuo meilės apžavų, tačiau stengsitės kliautis blaiviu protu ar netgi išskaičiavimu.

VĖŽYS. Meilė, prieraišumas, šeiminis gyvenimas reikš labai daug. Jums labai norėsis būti jaukiuose namuose ir niekur nekelti kojos iš jų. Visgi darbai, įsipareigojimai kitiems žmonėms vers šį tą nuveikti už namų sienų.

LIŪTAS. Nestokosite iškalbos, tačiau jos gali nepakakti, norint sužavėti kolegą ar klientą. Tarnybinis romanas, jeigu tokį esate užmezgę, gali patirti išbandymą, iškilti į viešumą ar pan.

MERGELĖ. Kontaktai su verslininkais, bankininkais bus naudingi tuo atveju, jeigu apie viską buvo susitarta anksčiau ir tereikia tai galutinai patvirtinti. Regis, stabilizuosis meilės santykiai.

SVARSTYKLĖS. Galite jaustis nusivylę savo aplinka ar interjeru. Galbūt kils minčių kažką keisti. Svarbaus ir dar nenagrinėto klausimo sprendimą atidėkite kitai dienai. Reikia realių pastangų ir finansų, kad išsipildytų jūsų troškimai.

SKORPIONAS. Gana svarbios įtakos turės iš pasąmonės kylančios jėgos bei jausmai. Tai, kas atrodė svarbu, gali nebetekti vertės arba kaip tik suprasite, kad einate teisingu keliu. Gerbkite jums patikėtas paslaptis, anonimiškumą.

ŠAULYS. Kolektyviška diena. Geriau seksis veiklos, atliekamos ne individualiai, o su grupe, komanda. Darbe elkitės dalykiškai, bet kartu maloniai ir draugiškai. Sudarytas įvaizdis daug lems.

OŽIARAGIS. Tęskite seniai pradėtus darbus. Šiandien yra vilties sulaukti objektyvaus ir pozityvaus atliktų darbų įvertinimo. Galbūt padarysite jums reikšmingą atradimą, sprendimą.

VANDENIS. Neblogai seksis spręsti intelekto, plataus akiračio ir nuovokos reikalaujančius klausimus, tačiau kasdieniai, buitiniai reikalai atrodys gana atgrasūs.

ŽUVYS. Gali kilti problemų, susijusių su laiku neišmokėtais pinigais arba neatliktais įsipareigojimais. Jums nestigs aktyvumo, tačiau stokosite kantrybės ir laiko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių