Quantcast

Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 11 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė gegužės 11-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Nelengva bus realizuoti sumanymus net pasitelkus pritariančius žmones. Venkite elgtis neetiškai, pažeidinėti įstatymus, nes atsakomybės neišvengsite. Saugokitės traumų.

JAUTIS. Tikėtina, kad išgirsite naujienų, komplimentų, pademonstruosite dosnumą, išleisite pinigų arba jų gausite kitų dėka. Pasistenkite laiku sutvarkyti dokumentus. Saugokitės traumų, ugnies.

DVYNIAI. Pirmame plane šiandien atsidurs turtiniai interesai, mokesčių reikalai. Verčiau neskubėkite gundytis rizikingais verslo pasiūlymais. Galbūt vis dar strigs vykdomas projektas.

VĖŽYS. Šiandien neišvengsite šiokių tokių nesmagių rūpesčių. Galbūt iš vėžių jus išmuš nepakankamas aplinkinių įvertinimas ar kritika. Arba teks išlaidauti dėl sustreikavusios technikos ar santechnikos.

LIŪTAS. Nelengva diena, ypač impulsyviems ir linkusiems rizikuoti. Galite ką nors sulaužyti, sugadinti ar net su(si)žeisti. Galite įgyti priešų, jei nepažabosite savo liežuvio.

MERGELĖ. Būkite atsakingi priimdami sprendimus, susijusius su partneryste, vaikais, projektais. Regis, įtampą kels padidėjęs darbo krūvis arba staiga išaugę reikalavimai.

SVARSTYKLĖS. Darbo, verslo reikalai reikalaus ypatingo atsakingumo. Susirūpinimas finansine situacija gali prasiveržti tam tikru nepasitenkinimu bendraujant su aplinkiniais, vaikais. Pasisaugokite žalos, baudų, ugnies.

SKORPIONAS. Kai kurios netyčia nugirstos naujienos gali priversti sunerimti ir keisti planus. Jeigu kur nors vyksite, būkite ypač atidūs už vairo, nežiopsokite, nes gresia avarinės situacijos. Neskleiskite nepatikrintos informacijos.

ŠAULYS. Sutelksite dėmesį į žemiškus, materialius dalykus. Gali būti atmestas jau parengtas kūrybinis darbas ar finansinė ataskaita, dėl ko pasijusite neįvertinti. Atsargiai kelyje.

OŽIARAGIS. Nuo jūsų emocijų šiandien labai priklausys santykiai su aplinkiniais, o ypač su vaikais. Kantrybės praradimas nepadės pažaboti vaikų energijos. Visgi jų užgaidas ir netinkamą elgesį derėtų subtiliai kontroliuoti.

VANDENIS. Pažįstamas asmuo arba visas kolektyvas gali priversti jus pasijusti nejaukiai. Galbūt sulauksite priekaištų dėl neracionalaus lėšų eikvojimo, neatsiskaitymo už paslaugas, sukeltos žalos ar pan. Saugokitės traumų, ugnies.

ŽUVYS. Šiandien nederėtų švaistytis tuščiais pažadais, prisiimti abejotinus įsipareigojimus. Kiekvienas jūsų žodis gali būti užfiksuotas ir pareikalauta pasiaiškinti. Galbūt gausite svarbią žinią.   

Geros dienos!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių