Quantcast

Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (birželio 23 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė birželio 23-iajai, antradieniui.

AVINAS. Negalėsite pakęsti betvarkės, todėl nesėdėsite rankų sudėję. Visgi namiškių problemos, buitis šiek tiek slėgs. Gadins nuotaiką ir senos nuoskaudos. Būkite atlaidesni ir švelnesni savo artimiesiems, vaikams, nes visi kartais padaro klaidų.

JAUTIS. Gaudysite informaciją su intriguojamomis naujienomis. Turbūt pavyks užbaigti užtrukusį reikalą, įvykdyti seną pažadą. Galimas svečias, kelionė arba lauktas susitikimas.

DVYNIAI. Šiandien stropiai skaičiuokite pinigus ir būkite racionalūs, apdairūs, jeigu teks tvarkyti turtinius, komercinius reikalus. Apie naujas investicijas verta pagalvoti, tačiau skubėti nepatartina.

VĖŽYS. Jums bus nelengva, jeigu trūksta supratimo ir palaikymo iš aplinkinių. Pasistenkite bendrauti lanksčiau. Nuo to priklauso bet kokie santykiai, taip pat namų jaukumas bei saugumas, šeimos situacija.

LIŪTAS. Gali varginti ir kelti nerimą užkulisiniai žaidimai, intrigos. Galbūt teks pasirūpinti ligoniu arba patys nesidžiaugsite savo sveikata. Energijos stoka neleis atlikti visų numatytų darbų. Jokiu būdu nepiktnaudžiaukite svaigalais.

MERGELĖ. Šiandien atliksite nemažai reikalų, jeigu nepaves pažįstami asmenys arba sveikata. Galite tikėtis praktiško patarimo, intriguojamo pasiūlymo. Kita vertus, laukia draugystės arba meilės išbandymas, leisiantis geriau pažinti tą, kuriuo domitės.

SVARSTYKLĖS. Nekokia bus nuotaika ir savijauta, ypač jeigu nesiseka suplanuoti darbai arba nepavyksta išsiaiškinti asmeninių santykių. Gali atrodyti, kad kiti naudojasi jumis, be reikalo kritikuoja.

SKORPIONAS. Nieko gero, jeigu būtinus reikalus atidėliosite tikėdamiesi, kad kažkas kitas viską padarys. Galite gauti aktualią žinią iš užsienio arba iš švietimo, socialinės, teisėtvarkos institucijos.

ŠAULYS. Tikėtinas nepasitenkinimas seksualine arba finansine situacija. Galbūt teks priimti sprendimą dėl išlaidų, investicijų arba jausmų, santykių. Galite pasielgti taip, kaip jums nebūdinga.

OŽIARAGIS. Regis, atsiras kliūčių, bandant ką nors įtikinti pakeisti savo nuomonę arba priversti elgtis pagal jūsų planą. O galbūt patys patirsite spaudimą iš šalies, raginantį vienaip ar kitaip apsispręsti. Niekam nepatiks moralizavimas, kritika.

VANDENIS. Šiandien gali užgriūti neplanuoti darbai. Dirbkite taip, kad nereikėtų bijoti patikrinimo ir klientų nepasitenkinimo. Gali spręstis įsidarbinimo, gydymosi, reabilitacijos klausimas.

ŽUVYS. Vilios pramogos, meilės pasimatymai. Pravartu šiek tiek atskleisti savo romantiškus jausmus. Visgi visur jauskite saiką. Labiau prižiūrėkite vaikus.       

Geros dienos!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių