Quantcast

Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (birželio 22 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė birželio 22-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Šiandien galvosite apie vaikystę, namų komfortą, jaukumą, artimųjų gerovę. Labiau rūpinkitės sveikata, mityba. Tiktų išsivalyti organizmą. Gana gerai veiks masažas, vandens procedūros.

JAUTIS. Vilios pramogos, linksmybės, meilės pasimatymai. Šiandienis jūsų elgesys gali skatinti pasikeitimus santykiuose. Jeigu pavyks susitaikyti su kitų trūkumais ir išlikti tolerantiškiems, galite tikėtis neblogos dienos. Labiau prižiūrėkite vaikus.

DVYNIAI. Galite gauti žinią iš toli arba kažką įdomaus sužinosite iš pokalbių su nepažįstamais žmonėmis. Partneris ar kitas asmuo gali sukelti stiprių jausmų antplūdį.

VĖŽYS. Galimi svarbūs visai šeimai pirkiniai, investicijos. Neužsimokite per daug - reikia objektyviai vertinti savo galimybes. Meilės santykių aiškintis nė nemėginkite - galite sutrikdyti natūralią santykių eigą.

LIŪTAS. Šiandien nepasižymėsite kantrybe ir geromis manieromis. Savo poelgiais galite sukelti abejonių antrajai pusei. Žiūrėkite, kad jūsų išlaidos būtų tikslingos, neneštų nuostolio.

MERGELĖ. Galbūt kažkas bus pertvarkoma namuose, ūkyje. Jūsų jausmai intensyvės. Dėl meilės objekto gali tekti pasinervinti - galbūt pretenduos kažkas kitas. Tai arba kas nors kita gali sukelti emocinį stresą. Labiau pasitikėkite savimi.

SVARSTYKLĖS. Būsite romantiški, seksualūs. Galbūt gausite meilės laišką ar intriguojamą pasiūlymą iš neabejingo jums asmens. Nerealizuotos aistros veržte veršis į paviršių.

SKORPIONAS. Nerūpestingas šeimos narių arba jūsų išlaidumas gali pridaryti rūpesčių. Nepersistenkite lepindami save ir artimuosius. Regis, prisiminsite tai, kas liko laiko rūke lyg romantiškas miražas.

ŠAULYS. Būsite nusiteikę bendrauti, stengsitės atnaujinti santykius. Galite išprovokuoti romantišką avantiūrą. Tačiau per ją įmanomos ir ne itin malonios problemos. Nuo pavojų saugokite vaikus, artimuosius.

OŽIARAGIS. Galite turėti reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, šeimos narių problemomis, vaikų ar augintinių situacija. Nerimo kels kažkokių poelgių pasekmės.

VANDENIS. Norėsis harmonijos, jaukumo. Galite išleisti nemažą sumą pinigų dizaino, komforto, grožio, meno prekėms. Būsite nusiteikę širdies reikalams. Galimas susižavėjimas, meilės prisipažinimas arba pavydo scena.

ŽUVYS. Gana gerai sutarsite su aplinkiniais, tačiau neišvengsite nenuoširdumo, veidmainiškumo, nutylėjimų. Toks laviravimas ir jums, ir kitiems kurį laiką padės išlaikyti pusiausvyrą ir pasiekti tikslą, bet vėliau išaiškės slapti motyvai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių