Quantcast

Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (birželio 17 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė birželio 17-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Ši diena bus labai aktyvi. Užgrius įvairiausi reikalai, teks nemažai bendrauti. Būsite nepakeičiami ten, kur būtinas apsukrumas. Vienas susitarimas gali atnešti naudos.

JAUTIS. Galite gauti lauktą žinią iš valstybinės įstaigos. Gali būti, kad išradingai ruošitės kažkokiam renginiui ar pobūviui. Visgi iniciatyva turi būti pamatuota, įvertintos sąnaudos.

DVYNIAI. Ši diena kels ūpą pastumti į šalį įgrisusią rutiną. Veršitės kur nors išvažiuoti, pakeisti aplinką ar kitaip ištrūkti iš kasdienybės rato. Regis, tam rasite ir tinkamą draugiją.

VĖŽYS. Regis, būsite išradingi panaudodami brokuotus ar nusidėvėjusius daiktus, jų detales. Neblogai seksis verslo sferoje, derybose. Domins kitų žmonių psichologinės problemos ir gerai jas analizuosite.

LIŪTAS. Daug sužinosite intensyviai bendraudami su įvairiais žmonėmis, mėgindami pažvelgti iš jų varpinės. Tai padės suderinti skirtingus interesus. Netgi konkurentai neturėtų pernelyg purkštauti.

MERGELĖ. Nevenkite imtis atsakomybės, rimčiau padirbėti, galbūt net už du, jeigu taip susiklostytų situacija. Vėliau tai išeis jums į naudą. Jeigu reikia pasitikrinti sveikatą, neatidėliokite.

SVARSTYKLĖS. Aktyvi, rezultatyvi diena. Puikiai praleisite laiką, jeigu jau atostogaujate. Jei ne, taip pat negalėsite skųstis. Bus malonaus flirto ar uždegančio sporto, o ir darbas atrodys šiek tiek panašus į žaidimą.

SKORPIONAS. Jūsų prioritetas šiandien bus savi namai, artimi žmonės. Galbūt išvyksite į sodybą, kapstysitės lysvėse ir džiaugsitės gamta bei ramiu atokvėpiu.

ŠAULYS. Regis, atsiras skubių reikalų, kuriuos tvarkydami užmegsite pažinčių. Šiandien išgirsta informacija, patraukli idėja iš tikrųjų bus šauni ir nesunkiai realizuojama.

OŽIARAGIS. Tikėtinas finansinis, materialinis galimybių įsivertinimas. Galbūt planuojate steigti verslą ar įsigyti nepigų daiktą, pirkti dovaną. Galite gauti informacijos, kuria sumaniai pasinaudosite.

VANDENIS. Regis, skleisite pozityvias emocijas ir patikimą informaciją. Galite įgyti daugiau populiarumo, gerbėjų. Kita vertus, tai nelabai patiks mylimam žmogui.

ŽUVYS. Jums labiau patiks bei geriau seksis dirbti ir ilsėtis vienumoje, o su draugais bendrauti tik virtualiai. Jeigu pajusite meninį įkvėpimą, prasmingai jį išnaudokite.

Geros dienos!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių