Quantcast

Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 22 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė balandžio 22-ajai, trečiadieniui. 

AVINAS. Rytas nervingas, kur bebūtumėte – darbe, namuose ar gatvėje. Aplinkiniai gali aušinti jūsų entuziazmą, nepritarti tam, ko siekiate. Geriausiu atveju, palaikymo sulauksite iš namiškių.

JAUTIS. Galimi išgyvenimai dėl neišsipildančių lūkesčių, pakrikusių ateities planų arba dėl sveikatos problemos. Reikėtų vengti varginamo bendravimo, santykių aiškinimosi.

DVYNIAI. Diena žada aktyvius kontaktus, bet ne visi džiugins. Galite jaustis nesuprasti arba vedžiojami už nosies. Kita vertus, pagaliau į gera pakryps kažkoks aktualus reikalas.

VĖŽYS. Turėsite nemalonumų, jeigu laiku neįvykdėte prisiimto įsipareigojimo, nuvylėte pažįstamą žmogų. Profesinės atsakomybės našta gali priversti padirbėti viršvalandžius.

LIŪTAS. Su užsieniu, studijomis susijęs reikalas gali sukelti nerimo, išgyvenimų. Visgi padaugės aiškumo, ką ir kaip reikia daryti toliau. Pasijusite labiau reikalingi.

MERGELĖ. Šiandien iki pat vakaro galvą suksite dėl finansinių reikalų, mokesčių, skolų. Nuostolį galite patirti, jeigu buvote įsivėlę į spontanišką avantiūrą, pažeidę taisyklę.

SVARSTYKLĖS. Šiandien tikriausiai spręsite emocines ir kitas artimųjų problemas arba aiškinsitės savo santykius su partneriu. Neišvengsite įtarimų, abejonių. Rizikinga afera gali baigtis nekaip.

SKORPIONAS. Iš pat ryto susidursite su sunkumais. Galbūt dėl nekokios savijautos bus nelengva pradėti darbus pagal dienotvarkę. Į sveikatos sutrikimus nenumokite ranka.

ŠAULYS. Jums norėsis pabūti su mylimu žmogumi, sieksite dvasinio ir fizinio intymumo. Jeigu jūsų veikla susijusi su medicina, vaikų lavinimu, produktyviai padirbėsite.

OŽIARAGIS. Iš ryto būsite dirglūs, tykos nesusipratimai. Norėdami pagerinti asmeninius santykius, turite išmokti dalintis ir suprasti. Pyktis, pretenzijos čia nepadės.

VANDENIS. Kontroliuokite savo kalbą, nes lengvai galite leptelėti, ko nederėtų, ir patekti į nemalonę. Turbūt nerimausite dėl artimo žmogaus arba savo sveikatos. Galite sulaukti netikėtos naujienos.

ŽUVYS. Galite susižavėti tuo, kas panašu į lengvą pasipelnymą. Rizika nieko gero nežada. Regis, jums seksis geriau, jei pasistengsite atsižvelgti į kitų jausmus, poreikius.

Geros dienos!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių