Quantcast

Astrologinė prognozė spalio 28–lapkričio 3 d.

AVINAS

Savaitės pradžioje turbūt teks sukti galvą dėl reikalų, susijusių su alimentais, draudimu, vertybiniais popieriais. Apie finansinius reikalus, išlaidas, skolas, numatomus pirkinius pasikalbėkite su šeimos nariais, verslo partneriais. Kai kuriomis naujienomis nepaprastai norėsis pasidalyti su kitais, galbūt tai darysite socialiniuose tinkluose. Savaitgalį atliksite ne vieną svarbią pareigą. Regis, neišvengsite liūdnų akimirkų.

JAUTIS

Ši savaitė prasideda jaunatimi. Įdomūs dalykai numatomi santykiuose su dalykiniais ar meilės partneriais ir konkurentais. Su kažkuo iš jų galite tam tikra prasme susieti likimą. Galimi kontaktai su neprognozuojamais žmonėmis. Pravartu apsvarstyti, ką ir kaip ketinate daryti verslo, finansų srityse. Pasitarkite su reikalą gerai išmanančiais žmonėmis. Savaitės pabaigoje iš toli gali atvykti svečias arba patys vyksite kur nors.

DVYNIAI

Šią savaitę, tikėtina, užsiversite darbais, gausite naujų užsakymų arba netikėtai keisite darbovietę. Sukaupkite vertingos informacijos, apgalvokite tolesnes perspektyvas. Jums puikiai seksis, jeigu mokate eiti į kompromisus, toleruoti kitokią nuomonę. Sulauksite daug dėmesio iš kitų žmonių. Svarbu atsiriboti nuo senų konfliktų, pamiršti nuoskaudas. Savaitgalį neišvengsite minčių apie netektis, būties laikinumą, ezoteriką.

VĖŽYS

Šią savaitę būsite linkę žavėtis originaliais pasiūlymais ir projektais. Rasite puikų būdą, kaip išspręsti aktualią problemą ir ką daryti, jeigu norite kažką pradėti, pataisyti, patobulinti. Jeigu mėginsite įsidarbinti, turėtų pasisekti. Regis, labiau suartėsite su žmogumi, kuris jums patinka, buvo arba dabar yra jums reikalingas. Artėjant savaitgaliui ims daugėti įtampos santykiuose su partneriais arba dėl jų su artimaisiais.

LIŪTAS

Jus gali užgriūti aibė keistų rūpesčių. Galima neprognozuota situacija darbe arba asmeninių santykių srityje. Saugokitės nelaimingų atsitikimų, traumų. Geriau jausitės, jeigu daugiau bendrausite su šeima, mylimais žmonėmis, vaikais. Kartu kurdami jaukumą, komfortą, pasijusite artimesni, pagerinsite meilės santykius. Savaitgalį bus aibė pareigų, galbūt tarp jų ir susijusių su sergančiu žmogumi. Laiko skirsite ir ūkinei veiklai.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje staiga kils noras ko nors naujo išmokti, persikvalifikuoti arba vykti į stažuotę ar pan. O jeigu tai nėra aktualu, tuomet labiausiai rūpės namai, šeima, privatus ūkis. Turėtų pavykti sumanymas, susijęs su nekilnojamuoju turtu, apdaila, praktiniais reikalais. Savaitės pabaigoje būsite nusiteikę sportuoti, lavinti vaikus arba augintinius, turiningai leisti laiką. Deja, gali kiek pašlyti sveikata. Tausokite ją.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę būsite gana praktiški ir dalykiški, įžvalgūs derybose ir pasirašydami sutartis. Vis dėlto galite susigundyti ir greita, lengva nauda, kurią mėginsite pasiekti pasinaudodami kitais, naudodamiesi tarnybine padėtimi ar pan. Kiti bus linkę pasidalyti jums aktualia informacija. Tikėtinos naujienos, susijusios su kelione, mokslu, žiniasklaida arba darbu. Savaitgalį teks paisyti tradicijų ir rimtai rūpintis praktiniais dalykais, šeima, namų ūkiu.

SKORPIONAS

Savaitė gali prasidėti netikėtais įvykiais. Galbūt jie palies svarbius jums santykius, susitarimus. Įmanoma, kad kažkas turės nutrūkti dėl naujo starto, permainos. Turbūt sėkmingai tvarkysite reikalus, susijusius su verslu, finansais, technika, nuoma. Regis, susitarsite dėl kredito, išperkamosios nuomos, gausite vertingą dovaną arba naudingą patarimą. Savaitgalį pats metas prisiminti mirusius ir gyvus artimuosius, leistis jų aplankyti.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje jums labiau seksis abstraktūs ir meniniai dalykai nei konkretūs ir praktiniai. Galite prisiklausyti įvairių gandų, apkalbų arba sunerimti dėl savo ar šeimos nario sveikatos. Išties ne viskas švytės rožinėmis spalvomis, tačiau situacija skatins gilesnį suvokimą. Regis, pagaliau suprasite, ko trūksta, kad pasijustumėte ramesni, dvasingesni. Galite išgirsti svarių idėjų, pasiūlymų, prisiimti naują įsipareigojimą.

OŽIARAGIS

Šią savaitę tikriausiai nepraleisite progų pademonstruoti savo sugebėjimų, išplėsti pažinčių ratą. Nebus laiko nuobodžiauti iki pat savaitės galo, ypač jeigu užsiimate menu, labdara, mistine arba gydymo veikla. Galite gauti arba kažkam pateikti dosnų pasiūlymą. Svarbu protingai paskirstyti darbo ir poilsio laiką, kad nepakenktumėte sveikatai. Savaitgalis neprailgs, jeigu galėsite mėgautis jaukiu komfortu, kūniškais malonumais.

VANDENIS

Savaitės pradžioje gana daug dėmesio skirsite profesiniams reikalams. Galite pasiryžti rizikingam žingsniui. Pasiseks tuo atveju, jeigu šuolis bus pagal galimybes. Saugokitės elektros iškrovos, traumų, konfliktinių situacijų. Po darbo malonu bus pabendrauti su draugais ir viskas klostysis išties neblogai, jeigu sugebėsite neįsižeisti dėl jų pastabų. Savaitės pabaiga netinkama rimtiems reikalams, šurmuliui.

ŽUVYS

Ši savaitė bus aktyvi ir gana palanki, jeigu įtemptai studijuojate, ketinate kurti ar plėsti verslą, ieškoti rėmėjų arba išvykti pasitobulinti į užsienį. Tikėtinas reikšmingas susitikimas, galbūt dalykinis vizitas, pokalbis. Regis, pavyks pasireikšti visuomeninės organizacijos veikloje. Savaitgalis vėl žada įvairių susitikimų. Galbūt gausite aktualios informacijos arba patys kažkam ištiesite pagalbos ranką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Siga

Siga portretas
Jais tikėti negalima. Jų hobis, jie tik fantazuoja. Neimanoma visiems vienodai. Gal gauna už stsaipsnelio parašymą koki užmokesti.

Ar

Ar portretas
pastebėjote,kad dažniausiai rašoma tik apie blogi?Gal specialiai užsakyta ,zmonems jau taip sunku gyventi,tai šitie vadinami “astrologai”palaiko pesiministine nuotaika,kad žmones nematytu vilties.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 6 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 6 d.)

    AVINAS. Neaptarinėkite su visais savo sumanymų, būkite paslaptingesni. Venkite triukšmingų renginių. Geriau jausitės ir mažiau pralošite, jeigu dažniau pabūsite vieni su savo mintimis. Tausokite sveikatą. JAUTIS. Nuo pat ryto tikėtini...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 5 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 5 d.)

    AVINAS. Daryti įtaką besiklostančioms aplinkybėms bus nelengva. Pajusite jėgų trūkumą. Galbūt prireiks pagalbos. Meilės santykiuose nuoširdžius jausmus šiek tiek slopins abejonės, tačiau aistra dėl to nesusilpnės, veikiau – a...

  • Astrologinė prognozė balandžio 8–14 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 8–14 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje būsite labai priklausomi nuo nuotaikų, savijautos. Galite nerimauti, ar su kokiu nors asmeniu arba reikalu susijusios iliuzijos yra pagrįstos. Tai gali būti susiję su asmenine gerove, pajamų ša...

Daugiau straipsnių