Quantcast

Vagys pavogė retų vabzdžių ir roplių už kelias dešimtis tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Filadelfijos policija pranešė, kad iš vieno insektariumo dabartiniai arba buvę jo darbuotojai pavogė retų vabzdžių ir roplių už daugiau nei 40 tūkst. JAV dolerių (34 tūkst. eurų).

Pasak pareigūnų, rugpjūčio 22 dieną iš Filadelfijos insektariumo ir drugių paviljono įtariamieji išsinešė maždaug 90 proc. ten buvusių eksponatų.

Policija taip pat pranešė radusi peiliais prie sienos prismeigtų paviljono darbuotojų uniformų.

Pareigūnai atlieka kratą trijų įtariamųjų namuose, tačiau kol kas dėl vagystės nesulaikytas nė vienas asmuo. Pasak jų, dalis vabzdžių, tarp jų vienas stambus voras – Meksikos ugniakojis paukštėda, buvo sugrąžinti.

Insektariumo vadovas Dr. Johnas Cambridge'as (Džonas Kambridžas) yra įsitikinęs, kad gyvūnai buvo pavogti siekiant juos parduoti.

Organizacija pradėjo lėšų rinkimo kampaniją, norėdama atkurti buvusią vabzdžių kolekciją. Insektariumo vadovybė sako turinti vilties, kad tai pavyks padaryti iki Filadelfijos keistenybių parodos lapkritį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
ka jau dziunglese pritruko vabalu ar juos taip sunku rasti ir kas juos galetu pirkti nebe koks idijotas ir klimatui siltejant mes patys busim tu vabalu suesti arba pritruksim maisto.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių