Quantcast

Šiaurės Italijoje siaučiant žiemos audroms Milaną užklojo sniegas

Daugelyje Italijos šiaurinių rajonų pirmadienį siautė audros, o šalies verslo centrą Milaną užklojo storas sniego sluoksnis.

Mieste, kur iškrito maždaug 20 cm sniego, gatvėje buvo rastas smarkiai sušalęs 76 metų benamis, vėliau miręs ligoninėje.

Išvartyti medžiai trikdė eismą, o vietos valdžia nusiuntė dešimtis sniego valytuvų pagrindiniams greitkeliams valyti.

Dėl žiemos audrų nusidriekė automobilių eilės keliuose greitkeliuose, ypač A26, vedančiame į Italijos didžiausią komercinį uostamiestį Genują, Ligūrijos regiono sostinę.

Dėl išvartytų medžių buvo sutrikdytas eismais kai kuriais geležinkelių ruožais, todėl iki dviejų valandų vėlavo traukiniai.

Netoli sienos su Šveicarija esantis Didžiojo Sen Bernaro tunelis buvo uždarytas sunkiosioms krovininėms transporto priemonėms.

Paprastai drėgnu klimatu pasižyminčiame Milane retai iškrenta daug sniego. Vis tik 1985 metų sausį miestą nuklojo 90 cm tokių kritulių ir kiek mažiau – 2006 ir 2009 metais.

Romą šįkart užklupo smarkus lietus, taip pat stiprus vėjas.

Buvo prognozuota, kad žiemiški orai naktį nuslinks piečiau, Neapolio ir jį supančio Kampanijos regiono link. Sinoptikai perspėjo, kad šį miestą plaus smarkios liūtys.


Šiame straipsnyje: ItalijasnygissniegasMilanas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kovidėdų Skiepelis

Kovidėdų Skiepelis portretas
O mes galvojome, kad be kovido daugiau nieko pasaulyje nėra.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių