Quantcast

Dalijasi vaizdo įrašu: augintinio pabėgimas gali būti tragiškai pavojingas

  • Teksto dydis:

„Kokie būna pavojingi „pasivaikščios ir pareis pats“ kartai! Ir pavojingi ne tik jūsų augintiniui, bet ir aplinkiniams. Ir štai, panašus kartas nutiko prieš savaitę“, – feisbuke rašo gyvūnų prieglaudos „Penkta koja“ atstovai. Jie pasidalijo vaizdo įrašu, kai Prienų rajone iš kiemo pasprukęs labradoras pridarė nemažai žalos ir pats nukentėjo.

„Automobilis kliudė šunį ir paliko jį gulėti ant važiuojamosios kelio dalies. Benzovežis, važiavęs iš paskos, bandė išvengti nelaimės ir nesuvažinėti gulinčio šuns, tad nuvažiavo nuo kelio. Sodų gyventojai nusinešė šunį į kiemą ir laukė mūsų. Veikėme greitai ir džiaugiamės, kad klinika greitai priėmė, – rašo gyvūnų prieglaudos atstovai. – Daugybinis kojos lūžis. Šuo ženklintas, tad šeimininkams perduotas greitai. Jau ir po operacijos. O mes tik norime priminti, kaip svarbu yra saugoti save ir kitus.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

vika

vika portretas
Gertrudos g-veje isikurusi sunu-kaciu prieglauda,jIE KAD PASIIMTU IS NAMU GYVUNA ,KADANGI NETURI SVEIKATOS PRIZIURETI PAEME 100 EURU.o JUS NORITE ,KAD JIE UZ DYKA VAZIUOTU,TEN SENIAI NIEKAS NIEKO DYKAI NEDARO.

saulius

saulius portretas
Sita vargsa suneli po yvykio paememe nuo kelio mes su zmona,aciu ,,penktos kojos,,darbuotojai kuri,kaip tycia buvo netoliese ir paeme suneli,manau pasveiks sis grazuoliukas geru zmoniu deka.bet buvo ir kuriozu,kai mes apskambinom daugeli gyvunu prieglaudu,is ju ,,nuaras,,-alytus,kaunas,paskui i marijampole,kur tik radom numerius visur apskambinom,birstone kazkokios gyvunu prieglaudos darbuotojas isgirdes kas nutiko man ir sako,numusei suni dabar ir laikykis pas save.niekas nenorejo imti.susidare toks yspudis,kad jie tu prieglaudu ,,xazejinai,,tik nusiduoda,kad laaabai myli gyvunus,o gal pinigelius kur gauna .zodziu rasau kokioj situacijoj atsiduriau visai netiketai.liko paskutine viltis ,,penkta koja,,ir,o liuks:))turim ka turim.tai va,kaip buna.o seimininkams,geriau uzdarykit ta fainuoli,kad nepabegtu,toks fainas tas suo,nes tiek jis pridirbo rupesciu.

Deividas

Deividas portretas
Suo svarbiau..
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių