Quantcast

Neatsakingas keturkojų šeimininkų elgesys įkvėpė atidaryti parodą „Kakalų pavasaris“

  • Teksto dydis:

Andrėja ir Barbora neapsikentė neatsakingo keturkojų šeimininkų elgesio ir sumanė atidaryti unikalią parodą, kurioje eksponuojamos šunų išmatos.

„Kviečiu į bendrą mano ir Doros Barboros e-parodą. „Kakalų pavasaris“. Lankantis parodoje siūlome nevalgyti! Tikiuosi parodą įvertinsite š*dinai! Linkime neįlipti į š*dą“, – feisbuke rašė Andrėja.

Kažką privers nusišypsoti, o gal ir susigėsti, kad žiemos metu vis „pamiršdavo“ pasiimti maišelį, skirtą tokiems reikalams!

„Kai žiemos grožį keičia... „š*dų grožis“! Reikia juk sako visur rasti pozityvo? Tai šiandien taip ir padarėme! Gal kažkam tai padės neįlipti į š*dą, juk dabar jis papuoštas. Kažką privers nusišypsoti, o gal ir susigėsti, kad žiemos metu vis „pamiršdavo“ pasiimti maišelį, skirtą tokiems reikalams! O dabar..... Kviečiame į parodą! Kiek kitokią ir neįprastą! Jei turite įkvėpimo, tai šito „gėrio“ dabar pilna! Tik spėki kurti“, – socialiniame tinkle rašė kita unikalios parodos „organizatorė“ Barbora.

Andrėjos ir Barboros sumanyta paroda netrukus plačiai nuvilnijo interneto platybėse.

Feisbuko nuotr.

„Labai originaliai atkreiptas visų dėmesys“, – nuomone dalijosi Gintarė.

„Labai taiklus autorės postas. Tik man visai nejuokinga. Vakar eidama į parduotuvę vis taikiau, kaip neįlipti į kokį gėrį. Dar tiek krūvelių, o kartais tokių krūvų, kad pagalvojau „gal žmonės per karantiną savo tualetus remontuoja ir gamtinius reikalus atlieka lauke“. Neatsimenu, ar kada esu mačiusi. Šlykštu, pikta ir nesuprantama, ar tiems šikaliams visiškai protas susisuko, ar jiems išėjus su vaikais pasivaikščioti malonu vedžioti juos tuo „minų lauku“? Jei taip, tai dar likę keli metrai švarios vietos, sutūpkime draugiškai ir užpildykim. Esu prieš baudas, bet šiuo atveju net neabejoju, kad tokius  „šiknius“ tik bausti, nes mėgautis tokiomis dekoracijomis nėra malonu“, – feisbuke rašė internautė Edita.

Šlykštu, pikta ir nesuprantama, ar tiems šikaliams visiškai protas susisuko, ar jiems išėjus su vaikais pasivaikščioti malonu vedžioti juos tuo „minų lauku“?

„Kol sniego yra, tai gerai – pamatai, stengiesi neištrypti ir nesugadinti meninių peizažų, atsargiai bandai apeiti, bijodamas paslysti ir neišsitiesti tiesiai į š*dų krūvas vos ne kas metrą pritvotas. Na, o va, kai sniegas nutirps, va tada jėga! Norėtųsi, kad kas nesusirinko, patys ir pareitų namo su š*dinais batyčiais pasivaikščioję „Kaku parodose“, – rašė Eglė.

Tačiau buvo ir tokių internautų, kurie piktinosi šia unikalia paroda, nes, pasak jų, kaltinami niekuo nekalti žmonės. „Toks jausmas, kad palaidų benamių gyvūnų nėra ir kačių. Visa kaltė ant žmonių. Tikrai didžioji dalis žmonių surenka savo augintinių išmatas. Neturite ką veikti ryškiai, tik š*dus skaičiuoti lauke. Fu, tikrai bjauru“, – kritikos strėlių negailėjo Sandra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Makaronas

Makaronas portretas
Neatsakingi apsileidę šeimininkai.išsitrinkit tais kakais savo galvas.

to Taigi

to Taigi portretas
prie ko čia meras? argi jis visą miestą nukakojo?

Taigi

Taigi portretas
Reikia nusiųsti merui.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių