Quantcast

Vyras bute laikė panterą, o specialistams ją išgelbėjus – gyvūną pavogė

Prancūzų policija apklausai sulaikė vyrą, kaip įtariama laikiusį bute laukinę panterą, kuri iš ten buvo išgelbėta, bet vėliau buvo pavogta jau iš zoologijos sodo, trečiadienį pranešė šaltiniai teisėsaugos sistemoje.

Gyvūnas, kuris tikriausiai yra šešių mėnesių amžiaus ir sveria 25–30 kg, rugsėjo 18 dieną buvo pastebėtas ant stogo šiauriniame Armantjero mieste, tikriausiai ištrūkęs iš to buto.

Juoda kaip naktis pantera buvo užmigdyta strėlyte su vaistais ir nuvežta į zoologijos sodą Mobeže netoli Belgijos sienos. Vėliau ji turėjo būti perkelta į reabilitacijos centrą prijaukintiems laukiniams gyvūnams, tačiau po savaitės buvo pavogta.

Mobežo meras Arnaud Decagny (Arno Dekanji) naujienų agentūrai AFP sakė, kad buvo įdėta „nemažai pastangų“ spynoms išlaužti ir siekiant apeiti zoologijos sodo saugumo sistemas.

Zoologijos sodo darbuotojai reiškė susirūpinimą dėl panteros sveikatos ir gerovės, bet gyvūnas vis dar nesurastas.

Antradienį vyras, iš kurio buto pabėgo pantera, prisistatė į policiją apklausai, pranešė Lilio prokuratūra.

Jis buvo sulaikytas apklausai dėl įtarimų, kad nelegaliai laikė laukinį gyvūną ir prieš jį smurtavo, „ypač tuo, kad nukirpo jam nagus“, sakė vienas pareigūnas.

Minimas vyras buvo įtrauktas į ieškomų asmenų sąrašą, bet patartas advokato pasidavė pats.



NAUJAUSI KOMENTARAI

apupet galima ...pas zmogu policajai ysiverze, jo tureta

apupet  galima ...pas  zmogu policajai ysiverze, jo tureta  portretas
gyvuna uzmigde ,pavoge , po to gyvuna policaju uzrakinta 6 spynom kazkas is kazkur pavoge ---reziume;-policajai apkaltino panteros buvusy savininka , kad sis jai pakirpo apluzinejusius nagus isprause ir sussukavo ....antraip sakant tarp debilu --protaujancio nerasta..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių