Quantcast

Australijoje dėl gaisrų žuvo daugiau nei pusė milijardo gyvūnų

  • Teksto dydis:

Dalyje Australijos po rekordiškai karšto savaitgalio iškrito kritulių, tačiau pranešama, kad savaitės viduryje krūmynų gaisrai pietrytinėje šalies dalyje vėl įsismarkaus, praneša LNK žinių tarnyba.

Šalikelėse matyti kengūrų ir kitų gyvūnų gaišenos. Yra daug smarkiai apdegusių gyvūnų.

Liepsnos sunaikino nesuskaičiuojamą kiekį gyvūnijos.

Pastarosiomis dienomis šalyje sudegė dar keli šimtai namų.

Australijos premjeras Skotas Morisonas pranešė apie papildomus du milijardus Australijos dolerių gaisrams malšinti.
Prie kovos su gaisrais prisideda ir įžymybės - žvaigždės, kaip aktorė Nicole Kidman jau suaukojo pusę milijono dolerių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaipgi

Kaipgi portretas
Australijoj irgi daug kas klykė, kad negalima fejerverkų uždraust, nors gaisrų pavojus didelis. Svarbu, kad pusgalviai galėtų pasilinksminti, o gaisrai nesvarbu! Jei patys fejerverkininkai degtų ir dustų - tiek to, negaila tokių, bet už ką dėl jų kenčia normalūs žmonės ir gyvūnai?

4 roses

4 roses portretas
Parazitas Morisonas, kai moteris sako kritiką tai iškart bėga nuo jos, gaidys bl.... Australija jau tokia turtingiausia ir laimingiausia šalis, o gaisrų užgesint nesugeba, bejėgės koalos dega.... ką ten tas jaunimėlis veikia? narkotikus uosto ir šik-nas krapštosi paplūdimiuose vietoj to kad eitų į miškus kur dar nedega ir koalas iš ten vežtų į saugias vietas.....kai parodo kas jas gelbėja tai kažkodėl vien senoliai pensininkai. kur visi kiti?....Lietuvos "garsioji" daininykė greit pabėgo iš ten, dabar savo pilvą rodo per visas laidas, kai užgesins gaisrus vėl atgal varys džiaugtis Australija

Sausio 13 toji

Sausio 13 toji portretas
Na,negalima ramiai,nesijaudinant žiūrėti į Australiją ištikusią tragėdiją! Žmogaus abėjingumui,aplaidumui nėra ribų! Kad ir meras Morisonas,tinkamas tik prie valstybės lovio,o ne būti šalies šeimininku. Galu gale sujudo kariuomenė,jankiai atsiuntė savo pajėgas,o žuvo žmonės 100 milijonų gyvūnijos! Tokiam merui ne tik ,kad rankos nepaduot,bet ir teist reikėtu!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių