Quantcast

Penkios pozos, kurias moterys žūtbūt turėtų išbandyti

Jau seniai žinoma, kad moterims patinka seksas, bet ar kada nors susimąstėte, kokias pozas moterys iš tikrųjų mėgsta ir kaip joms patogiausia pasiekti orgazmą?

Nors yra daug pozicijų, tačiau tik kelios iš jų moterims suteikia daugiau malonumo. Svarbu atminti, kad geras seksas yra tuomet, kai randama pusiausvyra tarp malonumo ir patogumo.

„The Times of India“ pateikia 5 pozas, kurias kiekviena pora turėtų išbandyti.

  1. Purvinasis šuniukas. Moterims patinka šuniuko poza. Tad ši poza maloni ir vyrams, ir moterims. Tereikia įsitikinti, kad ji atliekama intymiai ir maloniai.
  2. Misionieriaus poza. Jokių diskusijų – poza, kai vyras juda virš moters yra dažniausia. Tai nuobodu, bet seksas dažniausiai pradedamas būtent nuo šios pozos, o moterims ji vis dar labiausiai patinka. Šia poza moterys pajunta didesnį artumą su savo partneriu.
  3. Jojikė. Tai ko gero seksualiausia sekso poza. Kartais moterims patinka dominuoti lovoje. Šioje pozoje jos gali judėti taip, kaip joms geriau stimuliuoti savo G tašką.
  4. Šaukštas. Poza, kai partneriai prigludę vienas prie kito gulėdami ant šonų yra viena iš patogiausių pozų. Be to, seksas tokiu būdu gali trukti ilgiau. Tam, kad moteris labiau susijaudintų, galima kartais nešvankiai pakalbėti.
  5. Kartais moteris pašoka iš lovos ir noriai pasiduoda jūsų aistrai, kai stovite. Tokioje pozoje ji turėtų sėdėti, o vyras įeitį į ją iš priekio kuo giliau.

Tad pirmyn ir suteikite savo damoms nuostabų orgazmą.


Šiame straipsnyje: seksassekso pozosorgazmas

NAUJAUSI KOMENTARAI

plugas

plugas portretas
sauksto poza dar vadina krevete :DD

mmm

mmm portretas
Manau labai populiarus straipsnis nepilnamečiams. Bet jiems , kaip patyręs vyras galiu pasakyti, kad čia visiškas šlamštas, na nebent jūs savo gyvenimą statote pagal horoskopą ir tokius straipsnius. Pigus , grubus šūdstraipsnis, su tikrom emocijom ir sąntykiais nieko neturintis.

to mmm

to mmm portretas
Baik tu, čia kiek naujovių ! Aš tai apie tokius dalykus niekad nesu girdėjęs, maniau kad vaikai atsiranda nuo laižymo ir čiulpimo !
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių