Quantcast

Pavasario sezono tendencijos pagal Jolantą Rimkutę

Pasak dizainerės Jolantos Rimkutės, iš to, kas dabar siūloma parduotuvėse, galima susikurti tikrai madingą ir stilingą, savitą stilių, kuris atspindės šio sezono tendencijas.

J. Rimkutė padarė eksperimentą - pasivaikščiojo po naujas kolekcijas pristačiusias drabužių ir aksesuarų parduotuves „Panoramoje“ Vilniuje.

Rezultatas - keletas įdomių derinių, kaip ji siūlytų apsirengti dar labiau atšilus orams.

- Jolanta, kaip apibūdintum pavasario - vasaros kolekcijų stilių?

- Turbūt labiausiai tiktų „infantilaus romantizmo“ apibrėžimas. Kolekcijose dominuoja gėlių motyvai, pastelinės spalvos persipynę su pankroko stiliumi. Matome nemažai militaristinio stiliaus detalių. Su naujomis kolekcijomis susipažinau „Panoramoje“. Iš tiesų džiugina tai, kad parduotuvėse atsispindi pasaulinės mados tendencijos ir žmonės turi visas galimybes sekti mados pėdomis. Kaip vartotoja, aš stengiuosi, kad mano spintoje būtų įvairių  prekinių ženklų rūbų ir šiuo atveju „Panorama“ man patinka  asortimento, stiliaus ir kokybės atžvilgiu.

- Kokios formos madingos šį sezoną?

- Jau antrą sezoną vis dar išlieka svarbios ryškios formos. Madinga plati pečių linija, rūbų sluoksniškumas. Kaip pavyzdys būtų: vyriškos formos plius aštuntojo dešimtmečio lengvumas.

- Ką labiausiai vertėtų pirkti šį pavasarį?

- Šį sezoną labai madingos pastelinių spalvų, gėlėtos suknelės, o aukštakulnes basutes  reikėtų derinti su aprangos spalvas atkartojančiomis kojinaitėmis. Sportinio stiliaus kelnės, kaip ir klasikinis smėlio spalvos lietpaltis, įeina į šio sezono „must-have“ sąrašą.

  - Kokius aksesuarus patartumėte įsigyti?

- Madingos retro stiliaus, mažos, per petį permetamos rankinės. Jos gali būti spalvotos, odinės - čia galite leisti pasireikšti jūsų fantazijai. Man asmeniškai labai džiugu, kad į madą vėl grįžta spalvoti šalikėliai, masyvios plastmasinės apyrankės, kas labai pagyvina ir nuspalvina mūsų kasdienybę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių