Quantcast

Lietuvos vyrai keistų partnerių pilvus ir krūtines

Lietuvos vyrai keistų partnerių pilvus ir krūtines

Lietuvos vyrai labiausiai norėtų patobulinti savo antrosios pusės pilvą ir krūtinę. Beveik pusė (45 proc.) stipriosios lyties atstovų pageidautų, kad jų partnerė padailintų kurią nors kūno dalį. Beveik ketvirtadalis (23 proc.) vyrų norėtų, kad jų žmona ar draugė patobulintų pilvą, o penkiolika procentų – krūtinę.

Tokie duomenys buvo gauti vienos plastinės chirurgijos klinikos užsakytos ir bendrovės „RAIT” atliktos apklausos metu.

Beveik pusė vyrų (47 proc.), kurie pageidautų savo partnerių pokyčių, mano, kad jų moterų netobulumo priežastis yra įgimti išvaizdos trūkumai, o kiek daugiau nei trečdalis (35 proc.) atsakė, kad gyvenimo draugės kūno netobulumai atsirado po vaikų gimimo.

Maždaug trečdalis vyrų (30 proc.) teigė, jog partnerės trūkumai atsirado dėl bėgančių metų.

Tuo tarpu labiausiai patenkinti savo partnerės išvaizda yra 55-65 metų vyrai, kurie nenorėtų tobulinti nei vienos savo partnerės kūno dalies. Ši amžiaus grupė išsiskiria ir neigiamiausiu plastinės chirurgijos vertinimu – jai pritarė tik mažiau nei ketvirtadalis apklaustųjų.

Paklausti, ar pritaria plastinės chirurgijos operacijoms, trečdalis visų respondentų atsakė teigiamai. Palankiausiai plastinę chirurgiją vertina 25-44 metų Lietuvos vyrai – daugiau nei trečdalis jų pritaria plastinės chirurgijos medicinos sričiai.

Lietuvos vyrų požiūrio į plastines chirurgijas tyrimo metu buvo apklausti 500 18-65 metų amžiaus vedusių, gyvenančių poroje ar turinčių draugę vyrų. Apklausa atlikta 2011 gegužės mėn.


Šiame straipsnyje: krūtysplastinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

AŠ portretas
tai norėčiau, kad daugelis susimažintų užpakalius ir šlaunis, labai jau ne kaip atrodo... Na, o vyrai - pilvus...

O aš

O aš portretas
norėčiau, kad daugiau sportuotų ir mankštintųsi. Ir nuo jaunystės.

gastroliante

gastroliante portretas
kaip ziuri taip ir matai-o pas jus vyrai viskas okei ar jus tobuli-fiziskai-o dvasiskai vienam gal atrodi,,per stora,,per maza-o kitas-del to pretenziju neturi tai jus daugiau reiskit pretenzijas moterims-del ju kuno formu-ir GARANTUOJU-jos susiras meiluzius-ar paliks jus,,, taigi zmogu priimi toki, koks jis yra-o pakoreaguoti galima viska- tai padovanokit savo moteriai vokeli-ir pasakykit, kuriam tikslui panaudoti-uz pasekmes neatsakau,,,
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių