Quantcast

Kaip atrodysite Naujųjų metų naktį? (K.Rimdžiaus patarimai)

Norint per naujametį vakarėlį atrodyti gražiai, stilingai, padaryti šventę sau ir kitiems, į laisvę teks išleisti vaizduotę ir nebijoti eksperimentuoti.

Atrodykite kitaip

„Mes, lietuviai, ir taip pilkos pelės esame, tokiomis progomis tikrai galime save išreikšti ir reikia nebijoti to daryti. Ir sau šventę pasidarysite vien ruošdamiesi, ir turėsite galimybę nustebinti aplinką. Čia ne gimtadienis, ne Valentino diena, kai norisi būti savimi, tai šventė, kai gali būti kuo nors kitu“, – stilistas Kęstutis Rimdžius ragino ir drąsino per Naujųjų metų pobūvį atrodyti kitaip.

Į naktinius klubus susiruošusiems jauniems (ne tik amžiumi, bet ir siela) žmonėms grožio specialistas siūlo nebijoti blizgėti, nevengti ryškesnio, ekstravagantiškesnio makiažo ir šukuosenos, aksesuarų.

„Juk tai Naujieji metai, turite žibėti, žėrėti, atrodyti seksualiai“, – kvietė puoštis stilistas.

Kaip sublizgėsite, priklauso nuo jūsų. Jei rinksitės blizgią suknelę iki kelių, nebereikės jokių aksesuarų, įspūdingų batų.

Norinčios akcentuoti avalynę gali vilkėti trumpą suknutę ir apsiauti ilgus dabar vėl labai madingus batus aukščiau kelių.

„Arba tiesiog apsivilkti juodą smokingą ir užsidėti ryškios spalvos blizgančius akinius“, – siūlė stilistas.

Vaikinai eidami į klubą gali rinktis tokius derinius: marškinėlius, džinsus ir sportinius batelius; norintiems atrodyti šventiškiau tiks blizgūs marškinėliai, įmantresnis diržas, batai; populiarus baltų marškinėlių, plėšytų džinsų ir mėlynos arba žalios spalvos aksominio švarko derinys. Tiesa, džinsus reiktų rinktis nekasdienius.

„Esame įpratę su tuo pačiu drabužiu eiti ir į darbą, ir į sodą, ir į šventę. Jei jau renkatės džinsus, tai kuo įdomesnius, kad atrodytų nekasdieniškai“, – siūlė K.Rimdžius, jo nuomone, tokia proga paprasti džinsai turėtų likti namie.

Aprangos kodas – patogumas

Jei dalyvausite vakarėlyje sodyboje ar Naujuosius metus sutiksite kalnų kurorto namelyje, aprangą derėtų pasirinkti kiek kitokią. Šios vietos aprangos kodas – patogumas. Tad, merginos, nesikankinkite avėdamos aukštakulnius, nes puikiu jų pakaitu gali tapti kailiniai batai arba populiarieji „ūgsai“.

„Tai turi būti kas nors jaukaus, minkšto, šilto. Drabužiai turi leisti laisvai judėti, patogiai jaustis, bet, aišku, reikia nepamiršti, kad tai šventė. Turite atrodyti gražiai ir apspurusį megztinį geriau palikite spintoje“, – stilingą patogumą išskyrė K.Rimdžius.

Šį sezoną madingi mezginiai – dideli megztiniai, šalikai, kurie tinka ir moterims, ir vyrams. Puikiai atrodysite pasirinkę megztinį su briedžiais, snaigėmis ar kitais žiemos motyvais.

„Merginoms tiktų toks derinys: storos baltos pėdkelnės, ilgaauliai kailiniai batai, koks nors ilgas megztinis, pavyzdžiui, baltas su raudonom snaigėm, ir didžiulis šalikas. O ant galvos galite užsidėti kad ir briedžio ragus, jie bus labai stilingas akcentas ir atrodys šventiškai“, – fantazavo stilistas.

Vyrai taip pat gali eksperimentuoti: rinktis ryškių spalvų golfus, prie jų derinti vilnonį švarką, velvetines kelnes. Bendrą vaizdą galima pagyvinti aksesuarais – ilgesniais batais, įdomesniais diržais, skaromis, šalikais.

Į restoraną – pasipuošus

Restoranas, kaip teigia žinomas ir patyręs stilistas, yra vieta, kuri įpareigoja pasipuošti. Ir ne tik per Naujuosius metus. Žinoma, perdėtai išsipustyti nepatartina. Moteris turėtų vilkėti gražią šventinę suknelę.

„Nebūtinai tokią, kurios šleifas velkasi žeme. Nepamirškime, kad pas mus itin mažai vietų, kur su tokia suknele moteris puikiai jaustųsi. Taigi dažniausiai dauguma damų renkasi kuklesnes kokteilines sukneles – iki kelių arba truputį aukščiau jų“, – aiškino K.Rimdžius.

Vyrams šiuo atveju jau tenka derintis prie moterų. Jei ji vilki suknelę, vyrui būtinas kostiumas. Tačiau, stilisto siūlymu, galima žaisti aksesuarais. Nebūtina per daug laikytis aprangos kodų ir moterims mūvėti ilgų pirštinių arba vyrams ryšėti kaklaraiščio ar varlytės.
Stipriosios lyties atstovai savo aprangą gali pagyvinti įdomesniais batais, sąsagomis. Moterys, kad nesušaltų, prie suknelės gali derinti šalį ar kailius. Čia, pasak K.Rimdžiaus, yra visos galimybės moteriškumui, prigesintam seksualumui išreikšti.

Sakysite, norint taip puikiai atrodyti, reikia investuoti, bet ne visos gali sau leisti įsigyti naujų daiktų ar drabužių. Ir to visiškai nereikia. Tik trupučio fantazijos ir darbo.

„Mūsų moterys mezga, siuva, veria papuošalus iš akmenukų, karoliukų. Visoms progoms tinkančią trumpą juodą suknelę galima pagyvinti savo gamybos aksesuarais, o ne perliniais karoliais. Ir nebūsite šimtas penkioliktoji jais pasipuošusi ponia“, – kaip išsiskirti neišlaidaujant, patarė pašnekovas.

Spalvos – pagal prigimtį

Kalėdos ir Naujieji metai, stilisto teigimu, turi ir savo spalvinę gamą, kurioje – sodrios, intensyvios, ryškios spalvos arba jų deriniai su švelnesnėmis. Tai raudona, žalia, mėlyna, oranžinė, geltona, maišyta su balta, pilka, juoda, šokoladine.

„Nepamirškite savo prigimties. Norinčios pašiltinti savo bruožus galėtų rinktis sodrią rudą ar tamsią vyno spalvą. Mūsų mėlyniems veideliams su mėlynais paakiais tokios spalvos suteikia šiltesnį atspalvį. Tamsiaplaukės gali rinktis intensyvias spalvas: ryškiai mėlyną ar ryškiai raudoną, jas galima paįvairinti juodu kailiu ar kokia kita detale“, – vardijo K.Rimdžius.

Dabar labai madinga sluoksniuoti drabužius, derinti skirtingas faktūras. Taigi drąsiai galite derinti odą, kailį ir šilką arba moherį, vilną ir šifoną. Kitaip tariant, minkštos, kietos ir šiurkščios medžiagos gali būti derinamos tarpusavyje, arba spalvoti audiniai su vienspalviais.

Beje, moterims, kurios su suknele jaučiasi nepatogiai, stilistas siūlo kitą išeitį – plačių kelnių, labai siauro švarko ir įspūdingo aksesuaro ansamblį.

„Pavyzdžiui, tamsiai mėlyno aksomo trumpas labai siauras švarkelis ir dabar itin populiarios sijonkelnės, lygiapadžiai batai ir tamsiai smaragdinės spalvos auskarai, sukelti plaukai. Viskas – vakaro karalienė, “užmuš„ visas, kurios vilkės sukneles“, – įspūdingą suknelės alternatyvą piešė K.Rimdžius.

Jis pasiūlė naujametį vakarą nebijoti akcentų, kurie galbūt gali atrodyti juokingi, nepamiršti kalėdinių motyvų – briedžių, snaigių ar net girliandų. Nebijoti aksesuarų gausos: gali būti daug apyrankių arba labai masyvūs auskarai, kaklo papuošalas, galima ką nors ryškaus rišti ant galvos ar segti į plaukus. Tik, žinoma, viską reikia rinktis, įvertinus vietą, kurioje švęsite.


Makiažas
*Įprastam dūminiam akių makiažui vietoj pilkų ar mėlynų atspalvių šešėlių, rinkitės ryškesnius, ekstravagantiškesnius atspalvius. Tamsiai žalius šešėlius maišykite su oranžiniais, ryškiai rožinius – su violetiniais ir juodais.
*Naudokite priklijuojamas blakstienas – jos vėl madingos.
*Putlias lūpas patariama drąsiai dažyti tamsiomis, intensyviomis spalvomis – tamsių slyvų, burgundiškojo vyno.
*Siauras lūpas patariama rinktis šviesesnius atspalvius, naudoti lūpų blizgį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

agne

agne portretas
Manau tai yra gerai ir grazu-truputi spalvu ivairoves lietuviam kaip tik ir truksta!!! I rytoju su gera nutaika!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių