Quantcast

Žinomos moterys pristatė šventinio makiažo idėjas

  • Teksto dydis:

Įpusėjus gruodžiui neretai pradedama galvoti, kaip pasipuošti per gražiausias metų šventes. Moterims klausimai kyla ne tik dėl aprangos, bet ir dėl makiažo bei šukuosenos.

Vienos Kauno makiažo ir šukuosenų studijos meistrės žinomoms damoms sukūrė keturis makiažo ir šukuosenų įvaizdžius, kurie kiekvieną gali įkvėpti atrasti savo pasirinkimą žiemos šventėms.

Į profesionalių meistrių rankas atsidavė stilistė, blogerė, renginių vedėja Viktorija Šaulytė, modelis Akvilė Žirgulytė, TV laidų kūrėja ir vedėja Vaida Skaisgirė bei vienos grožio klinikos vadovė Simona Zinčenkaitė.

„Kaip ir visus metus, taip ir šventiniu laikotarpiu, madingiausiu išlieka natūralios odos efektas, švytintis, gaiviai atrodantis veidas. Laikas pamiršti ryškų veido kontūravimą ir susitelkti į švytėjimą suteikiančias priemones. Kadangi tai šventinis laikotarpis, galima drąsiai naudoti tiek švytėjimo suteikiančias priemones, tiek pudras su švytinčiomis dalelytėmis. Akių makiaže blizgias priemones naudokite taip pat drąsiai“, – apie makiažo tendencijas, populiariausias šiomis dienomis, pasakoja „Juode Studio“ įkūrėja, profesionali vizažo meistrė Vaida Juodė.

TV laidų kūrėjai ir vedėjai V. Skaisgirei parinktas šventinis makiažas dvelkia klasika, o neįpareigojančiai surišti plaukai suteikė įvaizdžiui lengvumo.

„Pasirinkome klasikinę akių makiažo techniką, kurios pagrindinis akcentas – žvilgesį suteikiantys šešėliai. Jie dengia tiek didžiąją dalį voko, tiek atsikartoja po antakiu bei vidiniame akies voko kampelyje. Lūpų blizgesys – kuo artimesnis natūraliai lūpų spalvai“, – komentavo V. Juodė.

Modeliui A. Žirgulytei parinktas griežtesnis makiažas bei šukuosena.

„Norėjome paprieštarauti taisyklei, kurią dažnai girdime – kad prie tamsių lūpų reikėtų derinti subtilų akių makiažą. Šį kartą pasirinkome tamsų dūminį akių makiažą. Šį sezoną labai madingi rudi matiniai lūpų dažai šiame įvaizdyje atrodo išties puikiai“, – pasakoja V. Juodė.

Trečiasis įvaizdis įkvepia nebijoti derinti iš pažiūros sunkiai derinamas spalvas – auksinę ir violetinę. Jo modeliu tapo grožio klinikos vadovė S. Zinčenkaitė.

„Simonos vokai buvo padengti šventiška auksine spalva, o kad būtų sukurtas sukurti dramatiškas ir intriguojantis žvilgsnis, pasirinktas violetinis akių pravedimas, kuris šešėlių pagalba prasklaidytas ant apatinio ir viršutinio akių voko“, – pasakoja V. Juodė.

Ketvirtoji įvaizdžio idėja – drąsi ir ryški. Žaismingai ir visados besišypsančiai stilistei V. Šaulytei jis puikiai tinka.

„Šis įvaizdis skirtas toms, kurios nebijo spalvų. Šių metų karalienė rožinė spalva buvo padengta ant viso viršutinio voko. Norėjosi pabrėžti mėlynas Viktorijas akis, tad akių makiaže naudojome ir mėlyną spalvą, kuria padengta visas apatinis akies vokas bei vandens linija. Pagrindinis makiažo akcentas – akys, tad lūpos padengtos tik bespalvių blizgesiu. Nuotaikingam makiažui – nuotaikinga šukuosena. Čia puikiai dera natūraliai pasukti ir viršugalvyje žaismingai suimti plaukai“, – pasakoja V. Juodė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

špaklius

špaklius  portretas
pagal metus buti gražiai tinka -----o tokios nušpakliuotos atrodo kaip vaškinės kaimo bobos nudegusios saulėje po bulviakasio

Vacka

Vacka portretas
Kuom jos izymios,ka tokio padare,isrado.Eilines BOBOS ir tiek.Spakli nuimk ir bus visos kaip BABA JAGA.

123

123 portretas
baisios -ne tas žodis kur jusu jaunyste ---kur jusu jaunystes veidelis ---dabar kaip kokios pensininkes nušpakliuotos ir sakosi madingos
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių