Quantcast

Va­sa­riš­kas gro­žis tie­siai iš ta­vo šal­dy­tu­vo

Jau artėja lai­kas, kai sa­vo ža­ve­siu no­ri­si rū­pin­tis la­biau­siai. Par­duo­tu­vių len­ty­nos tie­siog svy­ra nuo įvai­riau­sių kau­kių ir kre­mų gau­sy­bės, tačiau ne pra­stes­nių ga­li­ma pa­si­ga­min­ti ir pa­čioms. Taip ne tik ne­nusk­riau­si­te pi­ni­gi­nės, bet ir pui­kiai ži­no­si­te, ką te­pa­te ant odos.

Avo­ka­dų ir me­daus kau­kė vei­dui

Avo­ka­dai jau se­niai gar­sė­ja sa­vo gy­do­mo­sio­mis sa­vy­bė­mis odai. Avo­ka­dų kau­kė pa­dės at­kur­ti iš­sau­sė­ju­sią, su­ski­li­nė­ju­sią odą, o an­ti­bak­te­ri­nių sa­vy­bių tu­rin­tis me­dus su­ma­žins pa­rau­di­mus ir pa­dės ko­vo­ti su ak­nės bė­ri­mais.

Sut­rin­ki­te apie ket­vir­tį di­de­lio pri­no­ku­sio avo­ka­do, su­mai­šy­ki­te su val­go­muo­ju šaukš­tu skys­to me­daus. Ma­sę tep­ki­te ant šva­raus vei­do ir pa­li­ki­te 15 mi­n. Kau­kę nu­plau­ki­te šil­tu van­de­niu, o pa­skui vei­dą nu­praus­ki­te šal­tu. Taip pa­ge­rin­si­te krau­jo cir­ku­lia­ci­ją, vei­das at­ro­dys skais­tes­nis, stang­res­nis.

Avo­ka­dų ir kiau­ši­nių kau­kė plau­kams

Avo­ka­dai gar­sė­ja mai­ti­nan­čio­mis sa­vy­bė­mis ne tik odai, bet ir plau­kams. To­kia kau­kė pa­dės at­kur­ti da­žy­mo ar tie­si­ni­mo pa­žeis­tus plau­kus, su­teiks jiems žvil­ge­sio, apim­ties. Trin­tu­vu su­trin­ki­te pu­sę di­de­lio pri­no­ku­sio avo­ka­do su dvie­jų kiau­ši­nių bal­ty­mais. Kau­kę tep­ki­te ant sau­sų plau­kų, pa­lai­ky­ki­te 15 mi­nu­čių, o tuo­met iš­ska­lau­ki­te drung­nu van­de­niu. Po šios pro­ce­dū­ros plau­kus iš­trin­ki­te įpras­tu šam­pū­nu ir kon­di­cio­nie­riu­mi.

Ka­vos švei­tik­lis kū­nui

Šis švei­tik­lis ne tik kve­pia it pra­ban­gus de­ser­tas, bet ir pui­kiai ko­vo­ja su ce­liu­li­tu! Ka­vo­je esan­tis ko­fei­nas pa­de­da ko­vo­ti su odos ne­ly­gu­mais, o ko­ko­sų alie­jus mai­ti­na odą ir su­tei­kia jai švel­nu­mo.

Ge­rai iš­mai­šy­ki­te puo­de­lį ka­vos tirš­čių su pu­se puo­de­lio ru­do­jo cuk­raus ir puo­de­liu ko­ko­sų alie­jaus. Švei­tik­lį nau­do­ki­te jau po prau­si­mo­si du­šo že­lė, apie mi­nu­tę ma­sa­žuo­da­mos pro­ble­miš­kas vie­tas su­ka­mai­siais ju­de­siais. Nup­lau­ki­te šil­tu van­de­niu.

Agur­kų ir mė­tų kau­kė vei­dui

Ši vė­si­nan­ti vei­do kau­kė pui­kiai at­gai­vi­na, minkš­ti­na vei­do odą, taip pat yra tik­ras iš­si­gel­bė­ji­mas, jei­gu per il­gai mė­ga­vo­tės sau­lės spin­du­liais. Jos su­dė­ty­je esan­čios an­ti­sep­ti­nių sa­vy­bių tu­rin­čios mė­tos – taip pat ge­ra prie­mo­nė ko­vo­ti su už­si­kim­šu­sio­mis odos po­ro­mis.

Trin­tu­vu su­trin­ki­te pu­sę agur­ko, šaukš­te­lį na­tū­ra­laus jo­gur­to ir penkis švie­žių mė­tų la­pe­lius iki vien­ti­sos ma­sės. Tep­ki­te kau­kę ant šva­raus vei­do, pa­lai­ky­ki­te 15 mi­n. ir nu­plau­ki­te šil­tu van­de­niu.

Ko­ko­sų vei­do švei­tik­lis

Šis švei­tik­lis ne tik pa­ša­lins ne­gy­vas odos ląs­te­les, bet ir su­teiks jū­sų odai spin­de­sio. Ne­di­de­lia­me in­de tie­siog su­mai­šy­ki­te ar­ba­ti­nį šaukš­te­lį ko­ko­sų alie­jaus su dviem ar­ba­ti­niais šaukš­te­liais cuk­raus. Ma­sę tep­ki­te ant vei­do ir švel­niai ma­sa­žuo­ki­te su­ka­mai­siais ju­de­siais. Nup­lau­ki­te šil­tu van­de­niu.


Šiame straipsnyje: avokadaskaukėgrožis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių