Quantcast

Vaikų mados ženklas naujausią kolekciją skiria Misteriui Kūrybingumui

  • Teksto dydis:

Lietuviškas vaikų mados ženklas OXOX jau gyvena pavasario planais ir svajonėmis ir pristato šiltajam sezonui skirtą įvairiaspalvę kolekciją, dedikuotą Misteriui Kūrybingumui.

Naujoji kolekcija tyrinėja beribį meno ir kūrybos pasaulį bei vaikų santykį su juo, rašoma pranešime spaudai. Tapytojas Pablo Picasso yra pasakęs, kad kiekvienas vaikas iš prigimties yra menininkas. Tad tėvų užduotis yra skatinti vaiką kurti, žaisti ir neriboti jo vaizduotės.

Anot mados ženklo, kuriančio drabužius vaikams iš ekologiško trikotažo, atstovų, kurti, stebėti, atrasti yra privalomi dalykai ryškiaspalviame mažųjų pasaulyje. Kiekviena diena jiems – lyg naujas atradimas ir dar nepatirtas nuotykis. Jie gyvena savo susikurtame pasaulyje, kurį regi savitai, užuodžia tik jiems jaučiamais kvapais, ragauja tik jų receptoriams atpažįstamais skoniais. „Mąstymas be ribų“ – toks yra naujasis šiltojo sezono kolekcijos šūkis.

Drabužiai iš švelnaus ir minkšto ekologiško trikotažo skirti tiek mergaitėms, tiek ir berniukams, kurių ūgis nuo 62 iki 152 cm. Vienas pagrindinių ženklo išskirtinumų - originaliai sukurti medžiagų raštai kiekvienai kolekcijai, taip pat ant drabužių „nutūpiantys“ žaismingi užrašai iš lietuviškų pasakų ar jų personažų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių