Quantcast

Stilistė V. Šaulytė neįsivaizduoja Helovino be stilingo kostiumo

  • Teksto dydis:

Stilistė Viktorija Šaulytė patikina – Helovinas yra jos mėgstama šventė, kuriai pasiruošti negaila laiko ir nestinga idėjų.

„Šįmet jau žinau, kaip apsirengsiu, bet to dar nenoriu atskleisti viešai. Tegu būna staigmena draugams, su kuriais praleisime Helovino vakarą“, – kalbėjo stilistų dueto „ŠaŠa“ narė.

Šventei ruošiasi ne tik ji, bet ir visi bičiuliai. Kostiumai, dekoracijos, vaišės – privaloma vakarėlio dalis.

„Man svarbi emocija, pasiruošimo procesas ir tai, kad kartu vakaroja tie žmonės, su kuriais smagu leisti laiką“, –patikino V. Šaulytė.

Ji kostiumo nesinuomoja ir neperka, o kuria pati. Helovino vakarą stilistė jau buvo įsikūnijusi į Uršulą, Pepermint queen, Pikselę, o prieš keletą dienų fotografės Loretos Kondratės surengtoje fotosesijoje virto elegantiška juodąja gulbe. Tąsyk suknele stilistė taip pat pasirūpino pati, o makiažu – Lina Lalienė.

„Kaukolės, skeletai, raganos – man neįdomūs personažai. Kaskart norisi sukurti vis efektingesnį bei sudėtingesnį kostiumą“, – sakė V. Šaulytė.

Vaikystėje ji taip pat mėgo Heloviną ir su kiemo draugais stengdavosi nustebinti kaimynus bei gauti iš jų vaišių.

„Tai Lietuvoje gana jauna šventė ir man nelabai svarbu, iš kur ji kilusi. Juk aktuali pati nuotaikinga atmosfera ir galimybė susiburti su tais, kurie tau svarbūs“, – patikino V. Šaulytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tėvas artojas, duktė stilistė pakėlus koją rodė kur kišti......

aš portretas
jeigu tau reikia susibūrimui panaudoti katalikųsakralinę būtį, tai esi pusgalvė, susirink savo kostiumus ir mauk į helovino šalį o čia Lietuva, gal esi žydiško ar kitokio kraujo?lietuviai iš to nedaro vakarėlių o lanko kapus ir degina žvakes kad artimieji nestokotų dėmesio mirusiam.

stilistas

stilistas portretas
Du skirtingi dalykai, stilingas kostiumas ir holovinas. Jokia ji stilistė, supratimo neturi.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių