Quantcast

Stilistai J. Šatas ir V. Šaulytė: šią žiemą nebijokite ryškių spalvų

Prasidėjo kalendorinė žiema, orai pamažu darosi vis vėsesni ir tenka galvoti apie aprangą – drabužius, kurie būtų ne tik šilti, bet tuo pačiu ir įdomūs, stilingi. Stilistai tikina, kad žiema – kone dėkingiausias metų laikas, nes gali rengtis ir šiltai, ir stilingai. Šią žiemą „ŠaŠa“ stilistai rekomenduoja nebijoti ryškių spalvų.

Stilistas Joringis Šatas teigia, kad žiema dėkinga tuo, kad galima sluoksniuoti daug sluoksnių, drąsiai rinktis ryškesnes spalvas. Pasak stilistės Viktorijos Šaulytės, žiemą moterys turėtų nebijoti rinktis devėti sijoną (bei pėdkelnes) kartu su megztiniu ir po apačia esančiais marškiniais.

Kalbant apie avalynę, pasak J. Šato, šiuo metu madinga autis ilgaaulius batus virš kelių, kurie suteikia tiek grožio, tiek šilumos, tuo pačiu optiškai prailgina kojas. Taip pat, anot jo, iš mados neišeina ir vadinamieji UGG batai su daug avikailio.

„Jų niekad neišstums iš „žiemos karalių“ titulo. Jie atrodo labai stilingai. Jei prie, pavyzdžiui, kad ir klasikinio palto, truputį trumpintų klasikinių kelnių užsidėtum tokius batus, tai atrodytų labai gražiai. Yra visokių ilgių, spalvų, dekoravimų. Jie gali tapti netgi puikiu įvaizdžio akcentu“, – sako stilistas.

Mėgstantiems labiau klasikinį stilių siūloma rinktis klasikinį paltą ir kartu prie jo priderinti ryškių spalvų aksesuarus.

„Šią žiemą, manau, yra ypač madingos ryškios spalvos. Galima pastebėti ir parduotuvėse – visi šalikai ir kepurės, pirštinės yra ryškiai rožinių, mėlynų spalvų. Mes siūlytume pasirinkti tas ryškesnes spalvas, nes jos pagyvina klasikinį įvaizdį“, – sako V. Šaulytė. 

Daugiau patarimų rasite čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu joooo...

nu joooo... portretas
nu blbl kazkokie 2 avigalviai aiskina ka man deveti ziema... nu kraupu ir tiek.... ka man reiks ta devesiu ... o avigalviu patarimu tegu klausosi avigalviai..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių