Quantcast

Pen­kios gro­žio prie­mo­nės, be ku­rių neiš­si­ver­si karš­tą va­sa­rą

Atė­jus va­sa­rai, no­ri­si at­ro­dy­ti ža­viai, prie veid­ro­džio su­gaiš­tant kuo ma­žiau lai­ko. Taip pat svar­bu, kad vei­das at­ro­dy­tų na­tū­ra­liai, o ma­kia­žas su­kur­tų leng­vu­mo ir gai­vos įspū­dį.

Tad sa­vo kos­me­ti­nę tie­siog pri­va­lu at­nau­jin­ti ke­le­tu ma­kia­žo prie­mo­nių, pa­dė­sian­čių su­kur­ti pui­kų įvaiz­dį ir at­ro­dy­ti tie­siog pri­tren­kian­čiai karš­tą va­sa­ros die­ną.

Leng­va van­dens pa­grin­do kre­mi­nė pud­ra

Karš­to­mis die­no­mis ne­ver­tė­tų vei­do slėp­ti po sto­ru sluoks­niu ma­kia­žo. Nuo pra­kai­to var­van­tis ma­kia­žas ir dėl to už­si­kim­šu­sios odos po­ros nei at­ro­dys es­te­tiš­kai, nei leis ma­lo­niai jaus­tis. Tad, jei veide nėra di­de­lių odos bė­ri­mų ar ne­ly­gu­mų, ku­riuos bū­ti­na mas­kuo­ti, rin­ki­tės leng­vą, van­dens pa­grin­do kre­mi­nę pud­rą. Ši at­ro­dys tik­rai na­tū­ra­liai ir neap­sun­kins įvaiz­džio. Be to, dau­gu­ma to­kių pud­rų taip pat ne­blo­gai ap­sau­go nuo sau­lės, tad jei už­mir­šo­te ap­sau­gi­nį vei­do kre­mą nuo sau­lės na­muo­se, bent jau SPF15 nu­me­riu pa­žy­mė­ta kre­mi­nė pud­ra ga­li tap­ti tik­ru iš­si­gel­bė­ji­mu.

Van­de­niui at­spa­rus blaks­tie­nų tu­šas

Atos­to­gų, lei­džia­mų prie jū­ros ar eže­ro, me­tu, tie­siog neiš­si­ver­si­te be van­de­niui at­spa­raus blaks­tie­nų tu­šo. Šis leis pa­ryš­kin­ti akis, ne­si­bai­mi­nant, kad po mau­dy­nių į kran­tą iš­lip­si­te pa­juo­du­siais it pan­dos paa­kiais. Jei no­ri­te gai­ves­nio ir iš­skir­ti­nio įvaiz­džio bei ne­bi­jo­te eks­pe­ri­men­tuo­ti, rin­ki­tės spal­vo­tą akių tu­šą, pa­vyz­džiui, mė­ly­nos ar vio­le­ti­nės spal­vos. Va­sa­riš­ku oru to­kio­mis spal­vo­mis pa­ryš­kin­tų akių žvilgs­nis at­ro­dys itin ža­viai ir jau­nat­viš­kai. Tik ne­pa­mirš­ki­te, jog van­de­niui at­spa­rų blaks­tie­nų tu­šą sun­kiau ir nu­va­ly­ti, tad pa­si­rin­ki­te ge­rą akių ma­kia­žo va­lik­lį.

Bron­zan­tas

To­mis die­no­mis, kai mė­gau­tis va­sa­ros ma­lo­nu­mais no­ri­si la­biau, ne­gu il­gai ry­mo­ti prie veid­ro­džio gra­ži­nan­tis, pui­ki išei­tis – bron­zan­tas. Leng­vai pa­ryš­kin­ti skruos­ti­kau­liai su­kurs va­sa­riš­ko įde­gio įspū­dį bei vei­dui su­teiks ryš­ku­mo, neapk­rau­nant jo sto­riau­siu sluoks­niu ma­kia­žo. Pa­si­rin­ki­te pa­to­gų še­pe­tė­lį ir ne­pa­mirš­ki­te sai­ko – per ryš­ki tam­saus bron­zan­to li­ni­ja at­ro­do ne­na­tū­ra­liai bei vul­ga­ro­kai.

Lū­pų bal­za­mas

Kaž­ko­dėl rū­pin­tis sa­vo lū­po­mis pra­de­da­me tuo­met, kai lau­ke siau­čia pū­gos ir spei­gai. Jų ne­rei­kė­tų už­mirš­ti ir va­sa­rą – kait­ri sau­lė bei odą sau­si­nan­tis sū­rus jū­ros van­duo taip pat ga­li pa­kenk­ti lū­pų gro­žiui. Jas sau­go­ti ir drė­kin­ti tie­siog bū­ti­na, tad jei dar ne­tu­ri­te, bū­ti­nai įsi­gy­ki­te leng­vą drė­ki­nan­tį lū­pų bal­za­mą.

Ryš­kus lūp­da­žis

Va­sa­rą sa­vo ma­kia­žo prie­mo­nių krep­še­ly­je tie­siog pri­va­lu tu­rė­ti ryš­kų va­sa­riš­kos spal­vos lūp­da­žį. Prie sau­lė­je įde­gu­sios odos ryš­ki žais­min­ga spal­va at­ro­dys iš­ties pui­kiai, o vei­dui su­teiks iš­skir­ti­nu­mo, va­sa­riš­kos nuo­tai­kos. Ko­ra­li­nės oran­ži­nės ar cik­la­me­nų ro­ži­nės spal­vos lūp­da­žis – pui­ki al­ter­na­ty­va kiek pa­bo­du­siai rau­do­nai spal­vai, kai no­ri sa­vo ma­kia­žą per mi­nu­tę pa­vers­ti šven­tiš­ku ir puoš­niu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tie šmerai visiškai nereikalingi

Tie šmerai visiškai nereikalingi portretas
Muilas, vanduo ir dezodorzntas ar talkas nuo prakaitavimo. Ir viskas. Merginos, jeigu norite būti seksualios, -- vartokite šmerą. Jei norite būti žavios, -- muilą ir vandenį. Neperkaiskite saulėje :)))
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių