Quantcast

Nauja E. Monginienės kolekcija – vyriškiems vyrams

  • Teksto dydis:

Jis įėjo į patalpą ir ją tarsi užpildė – valia, ryžtu, tvirtybe, pasitikėjimu, energija ir … lengvumu. Jis žino, ko nori. Ir nė kiek neabejoja – visa tai po akimirkos bus jo. Ir taip ilgai, kaip tik bus užsigeista. Jam nereikia kalbėti. Tyla kartais būna iškalbingesnė už žodžius. Nereikia ir nieko įrodinėti. Jis pats – akivaizdus vyriškumo simbolis.

Tokį vyro įvaizdį savo naujausių darbų fotosesijoje sukūrė papuošalų dizainerė Elvyra Monginienė.

„Pirmuosius vyriškos aksesuarų kolekcijos eskizus pristačiau prieš penkis mėnesius. Per visą šį laiką komanda tobulino tai, kas skirta stipriajai lyčiai. Tai, ką sukūrėme šįkart, yra naujas mūsų startas!“, – sakė E. Monginienė.

Anot jos, vyrams kuriamų aksesuarų pagrindu tampa oda ir metalas. Tačiau subtiliai darbuose panaudoti ir prabangos elementai – kristalai.

Pagrindiniu drąsios ir dėmesį atkreipiančios kolekcijos modeliu tapo vienas talentingiausių Lietuvos floristų Antanas Mažonas. Šįsyk prieš fotografo Gedimino Daškevičiaus fotoaparatą stojo ir pati „Elvyra Design” įkūrėja.

„Ilgai ieškojome vietos, galinčios atskleisti mūsų sumanymą. Akivaizdu, jog įprastoje fotostudijoje būtų buvę sunku sukurti tokią atmosferą. Apleisti pastatai, gamyklos, loftai... Po daugybės atmestų variantų netikėtai aptikome tai, ko ieškojome“, – sakė E. Monginienė.

Papuošalų kūrėja įsitikinusi – norintiems išsiskirti, bet kartu pabrėžti savo vyriškumą, stipriosios lyties atstovams reikia daugiau nei vilkėti madingus drabužius. „Detalės sukuria visumą. Regis, menka smulkmena, o gali tapti pagrindiniu įvaizdžio akcentu“, – neabejoja E. Monginienė. Panašius į vyriškus aksesuarus ji kuria ir moterims. Tik jų dekoras buvo labiau puošnus ir kiek lengvesnis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zyklas

Zyklas portretas
Kam pozuoti su ginklu, jei nemoka modelis jo laikyti?

jhr

jhr portretas
Ne vyriškiems, o piznientiems ...

vyras

vyras portretas
koks čia vyras??? čia pyderas nuskustais speniais... paroda visiškas šūdo gabalas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių