Quantcast

M. Daikerytė: grimas jaunikiams vis labiau populiarėja

  • Teksto dydis:

„Kartu su nuotaka mes rašome ir jaunikį. Grimas jaunikiui tampa labai populiarus. Ir kuo toliau, tuo populiaresnis darosi. Realiai tai yra nematomas grimas, šio makiažo neturi matytis. Vyrai yra labai jautrūs. Kai jie stovi prie altoriaus, veidas paraudonuoja. Tai makiažo meistras padaro taip, kad nesimatytų to raudonumo“, – vyrų makiažo subtilybes dėstė vizažo meistrė Milita Daikerytė.

Šį vakarą, 19.30 val, rodoma TV3 laida „Gero vakaro šou“ bus skirta grožiui. Laidos viešnia – vizažo meistrė, projekto „X faktorius. Žvaigždės“ nugalėtoja – Milita Daikerytė. Milita papasakos ne vieną kuriozinį nutikimą iš savo jau 8 metus trunkančios makiažo meistrės praktikos.

Milita džiaugėsi, kad užsakymų stokos tikrai nejaučia. Klientės registruojasi metams ar net toliau į priekį.

„Dabar registruojame kitų metų rudeniui. Tai yra po metų. Gauname ir tokių užklausų, kad makiažo reikės 2022 m. rugpjūčiui“, – kalbėjo mergina.

Ji labai nustebino laidos vedėjus Mindaugą Stasiulį ir Justiną Jankevičių pasakiusi, kad makiažus daro ir jaunikiams, o ne tik nuotakoms.

„Kartu su nuotaka mes rašome ir jaunikį. Grimas jaunikiui tampa labai populiarus. Ir kuo toliau, tuo populiaresnis darosi. Realiai tai yra nematomas grimas, šio makiažo neturi matytis. Vyrai yra labai jautrūs. Kai jie stovi prie altoriaus, veidas paraudonuoja. Tai makiažo meistras padaro taip, kad nesimatytų to raudonumo“, – vyrų makiažo subtilybes atskleidė meistrė.

„Ar esi turėjus nuotaką siaubūnę?“, – klausė viešnios Justinas.

„Taip, esu turėjusi. Tikrai, visokių nuotakų būna. Kliento nepasirinksi, kaip sakoma. Turi priimti tokį, koks atėjo ir paleisti laimingą“, – kalbėjo Milita.



NAUJAUSI KOMENTARAI

užsibuvusios

užsibuvusios portretas
problema ne kosmetikoj (kai iš dainavimo nepragyveni, o salonai uždaryti, tai būsimą klientūrą pradedi rinktis iš vyrų?). PROBLEMA, KAD VYRŲ NĖRA, nes daugybė tinkamų į jaunikius emigravo, kas liko, kitų moterų išbrokuoti, ar į žydrąsias platumas pasukę, ir tuomet mergos jiems - fui. Tad verčiau paduokit vyrų, o jei jie labai norės, mes pačios pamaliavosim. Juk yra jau pavyzdžių, kai plaukus pasidažiusios moterys į tą patį bliūdą ir savo vyro galvą įmerkia. Ir kas čia tokio, šeimai reikia taupiau gyventi.

Klaida straipsnio pavadinime, taisau:

Klaida straipsnio pavadinime, taisau: portretas
M.Daikerytė: grimą jaunikiams vis labiau populiarinsiu.

Kopustas.

Kopustas. portretas
Nu ir kodel gi save GAIDINTI?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių