Quantcast

Kaip suderinti veido kaukę ir tobulą makiažą?

  • Teksto dydis:

Kaip dažytis, kai visas dėmesys tenka vieninteliam neuždengtam veido elementui – mūsų akims. Makiažo meistrė Alina Silivanova-Alinka sako, kad galime pasimokyti iš Azijos šalių moterų, kur veido kaukės yra įprastas dalykas.

Tad kaip būtinąją apsaugą suderinti su kasdieniu makiažu, į ką svarbu atkreipti dėmesį ir kokių triukų imtis, kad jūsų akys pakerėtų iš tolo?

"Yra kelios svarbios taisyklės. Visų pirma, kuo lengvesnį makiažo pagrindą naudosite – tuo mažiau jis nusitrins ir teplios kaukę. Antra, kasdieniniame makiaže pabrėžkite akis. Jos yra viso makiažo akcentas", – tikina A.Silivanova-Alinka.

Net jei renkatės pilkus atspalvius, juos maišykite su švelniais rusvais šešėliais.

Geras akių makiažas susideda iš kelių dalykų: saiko, spalvų dermės ir esminio akcento. Šviesą atspindinti priemonė (angl. highlighter) ar šešėliai – viena esminių priemonių, kuri padės susikurti tobulą akių makiažą.

"Šaltuoju sezonu visos spindinčios priemonės suteikia gaivos, lengvos šventinės nuotaikos ir pagyvina veido bruožus. Tokius šešėlius galite naudoti tiek ant akių vokų, tiek ant skruostikaulių ar virš viršutinės lūpos. Visur, kur šviesa pagauna jūsų veido linkius", – teigia specialistė.

Šį sezoną madingos žemės spalvos gali būti derinamos su kiek ryškesniais akcentais, pavyzdžiui, žydra, kuri pabrėš jūsų akių gylį ir spalvos intensyvumą.

A.Silivanova-Alinka tikina, kad viena didžiausių makiažo klaidų – net ir dienai rinktis tamsius šešėlių atspalvius. Norint akcentuoti akių grožį ir jūsų žvilgsnį, tamsiau dar nereiškia geriau. Todėl ji rekomenduoja šį sezoną išbandyti neutralius tonus, nes su jais bus lengva žaisti ir sunku nueiti į šoną.

"Šiandien populiaru dažytis ryškiu dūminiu makiažu, kuriam būdingi juodi ir tamsūs tonai. Tačiau, naudojant pilkus šešėlius, labai lengva paslysti ir, vietoje norimo gundančio tamsaus efekto, išgauname purvinų akių efektą. Todėl, net jei renkatės pilkus atspalvius, juos maišykite su švelniais rusvais šešėliais", – teigia specialistė.

Viena didžiausių ir aiškiausiai pastebimų makiažo klaidų – netinkamai paskirstyti akių šešėliai. Anot makiažo specialistės, jokiu būdu neturi matytis ribų tarp vienos ir kitos šešėlio spalvos. Todėl visada šepetėliu išskirstykite šešėlius, kitaip jūsų akys atrodys labai apsunkusios.

Brėždamos akių kontūrą, stenkitės jį vesti kuo arčiau blakstienų linijos. Tarp kontūro linijos ir blakstienų neturi matytis jokių tarpelių. Taip pat svarbu vidiniame kamputyje nepalikti storos linijos, nes tai kaip mat apsunkina jūsų žvilgsnį.

Taip pat makiažo meistrė siūlo nebijoti eksperimentuoti – akių pieštukas nebūtinai turi būti juodas ar rudas – šį sezoną naudokite ir mėlyną ar net pilką, taip dar labiau pabrėždamos savo žvilgsnį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
O paprastai suderinti... dieną kaukė, o naktį makiažas. Tinka ? )

Anonimas

Anonimas portretas
Tinka su paketai su sparneliais

Artas

Artas portretas
- Mergyt a mergyt ... - Aciu.....
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių