Quantcast

Kaip išsirinkti stilingiausią kuprinės modelį? Trys vertingi patarimai

  • Teksto dydis:

Stilinga kuprinė bus tobulas pirkinys jūsų laisvalaikiui. Peržiūrėkite šį gidą ir sužinokite, kaip atrasti būtent jums tinkamiausią aksesuaro modelį.

Kokie kuprinės modeliai šiuo metu madingi?

Ar norite išsirinkti naują stilingą kuprinę, tačiau dar nežinote, kuris variantas yra tinkamiausias būtent jums? Tada peržiūrėkite šį gidą ir sužinokite daugiau apie naujausias aksesuarų tendencijas!

Ar dar tik pradedate savo kuprinių kolekciją? Tada nebijokite rinktis klasikines ir elegantiškas odines kuprines, nes jas galėsite priderinti prie beveik bet kokios aprangos! Pavyzdžiui, įvairios rudos, juodos arba kito neutralaus atspalvio kuprinės visada bus saugus variantas, kuris pritrauks jums ne vieną komplimentą. Žinoma, tokį klasikinį modelį galite paįvairinti su stilingomis metalo dekoracijomis arba patinkančio prekės ženklo logotipais.

Ar ieškote modernios kuprinės naujam sezonui? Tada tikrai išbandykite įvairius pastelinius aksesuarus, kurie puikiai tiks tiek vyrams, tiek moterims. Pavyzdžiui, šviesiai rožinės arba šviesiai mėlynos kuprinės suteiks jūsų įvaizdžiui įdomumo ir gerai tiks šiltai bei saulėtai dienai.

Koks kuprinės dydis tiks būtent jums?

Taip pat svarbu nuspręsti, kokio dydžio kuprines jums reikėtų rinktis, nes didelė internetinių parduotuvių pasiūla gali pateikti įvairiausius variantus. Taigi, ką verta rinktis?

Geriausiai kuprinės dydį išsirinksite, jeigu nuspręsite, kam naudosite šį aksesuarą. Pavyzdžiui, jeigu šią naują prekę su savimi pasiimsite ir į keliones, tačiau neplanuojate su savimi turėti lagamino, verta pagalvoti apie didesnes kuprines su plačiomis petnešomis (tada bus patogiau, jeigu kuprinėje turėsite daugiau daiktų). Žinoma, jeigu renkatės tokią kuprinę, kurią naudosite tik laisvalaikiui arba trumpiems pasivaikščiojimams, tada net ir nedidelė elegantiška kuprinė bus tobulas pasirinkimas.

Nors pirkėjai dažniausiai gali rinktis bet kokio patinkančio dydžio kuprines, dažnai iškyla viena problema – ar ten tilps kompiuteris? Jeigu planuojate išsirinkti naują stilingą kuprinę, tačiau taip pat su savimi nešiositės ir tokius daiktus, visada verta pasitikslinti, ar tam bus pakankamai vietos!

Ar dar turite klausimų dėl šio aksesuaro dydžio? Tada internetinėje parduotuvėje paspauskite ant patinkančios prekės ir peržiūrėkite jos išmatavimus! Taip galėsite daug lengviau įvertinti, ar toks modelis atitinka visus jūsų poreikius.

Kuprinės ir kiti aksesuarai – ar verta derinti?

Kai pirkėjai renkasi naują kuprinę, dažnai atsiranda dar vienas klausimas – ar reikia kuprinę derinti prie kitų aksesuarų? Jeigu norite kiekvieną dieną atrodyti itin stilingai, tada atsakymas yra tikrai taip!

Partnerio nuotr.

Žinoma, čia yra mados sritis, kurioje kūrybiškumui nėra jokių ribų. Ar kažkada pagalvojote, kad galite derinti kojines ir kuprines? Pavyzdžiui, jeigu jūsų drabužiai yra ganėtinai neutralios spalvos, o kuprinė šiek tiek ryškesnės, suteikite savo įvaizdžiui daugiau įdomumo ir pasirinkite tokio pačio ryškaus atspalvio kojines. Tada jūsų aprangos viršus ir apačia turės daugiau balanso ir atrodysite puikiai be didelių pastangų. Tai tikrai nėra taisyklė, tačiau tai gali pagelbėti, jeigu norite išskirtinumo!

Jeigu ruošiatės kelionei, tada pabandykite derinti savo kuprinės ir lagamino spalvą bei medžiagą. Ar dar neturite patinkančio kokybiško lagamino? Tada peržiūrėkite šį stiliaus gidą – trys dalykai, į kuriuos reikia atsižvelgti perkant kelioninį lagaminą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ina

Ina portretas
Įlipa į autobusą su kuprinėm, o kai reikia keleiviui praeiti pro juos, tai neįmanoma, Turi saugoti savo drabužį ir rankinę, kad nesuniokotu.

aš portretas
kuprines renkuosi pagal kainos-kokybės ir praktiškumo santykį, o ne pagal stiliškumą ar prekės ženklus.

Antanui be kuprinės

Antanui be kuprinės portretas
Su tom kuprinėm yra labai laimingas stuburas..
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių