Quantcast

„Ekranas“ nugalėjo Kazachstano vicečempionus

Antrosiose treniruočių stovyklos Turkijoje kontrolinėse rungtynėse sezonui besirengiantis Lietuvos futbolo A lygos čempionas Panevėžio „Ekranas“ 2:1 (1:0) nugalėjo Kazachstano vicečempionus Pavlodaro „Irtyš“ futbolininkus.

Pasak panevėžiečių svetainės internete, nuo pat pirmųjų minučių ekraniečiai užspaudė varžovus jų aikštės pusėje, o 27-ą minutę „Ekraną“ į priekį pelnytai išvedė Vitalijus Kavaliauskas. Puolėjas sulaukė puikaus Aurimo Kučio perdavimo ir nestipriu, bet labai tiksliu smūgiu pasiuntė kamuolį į varžovų vartus.

Po įvarčio žaidimas išsilygino ir aikštėje vyravo atkaklus ir greitas futbolas, tačiau pirmajame kėlinyje varžovai pirmajame kėlinyje didesnės grėsmės „Ekrano“ vartams nekėlė.

Prasidėjus antrajam kėliniui varžovai ir toliau nesėkmingai bandė kurti progas įvarčiams, o „Ekranas“ 52-ąją minutę rezultatą padvigubino, kai po Donato Norvilo pakelto kampinio pasižymėjo A.Kučys.

Ekraniečiai netrukus rezultatą galėjo dar labiau padidinti, tačiau A.Verteliui nepavyko laisvam pataikyti į vartus, o jau po poros minučių krito įvartis į „Ekrano“ vartus. Iki tol užtikrintai veikusi panevėžiečių gynyba 62-ą minutę suklydo ir Kazachstano vicečempionai sušvelnino rezultatą 1:2.

Iki pat rungtynių pabaigos simpatišką žaidimą demonstravę ekraniečiai pasižymėti galėjo dar ne kartą, tačiau susikurtų progų įvarčiais paversti nepavyko.

Verta paminėti, jog pirmadienio rungtynėms teisėjavo net 5 arbitrai.

Pirmąjį treniruočių stovyklos Turkijoje kontrolinį mačą Panevėžio „Ekranas“ 1:3 (1:2) pralaimėjo Klužo-Napokos „Universitatea“ komandai iš Rumunijos.


Šiame straipsnyje: EkranasA lygafutbolas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių