Quantcast

Bailys ar melagis, vardu Liutauras Varanavičius?

Neprabėgo nei mėnuo, kai ponas Varanavičius savo mylimame facebooke mane vadino kretinu, melagiu, siūlė man į snukį ir guodėsi, koks aš niekšas, kad nepakviečiu jo į jokią laidą, pridurdamas, jog „mano vadovai Varanavičiaus kviesti į laidas neleidžia“.

Tada poną Varanavičių aš asmeniškai pakviečiau į tiesioginę laidą FutbolasLT. LFF galva atsisakė. Kodėl, Varanavičiau? Juk nuolat bandote įrodyti, kad mūsų televizijos rodo neobjektyvius reportažus, tai kodėl neatėjote ir nepapasakojote tiesos?

Sakysit, Varanavičius piktas dėl „Sport1” kritikos, todėl ir neina. Galbūt. Tačiau jeigu taip, tai kodėl  jis praėjusią savaitę atsisakė eiti į Lietuvos televizijos laidą „Savaitė“? Tiek ponas Varanavičius, tiek ponas Žutautas, buvo pakviesti žurnalistės Nemiros Pumprickaitės.

Pirmasis greičiausiai yra bailys ir išsigando paaiškinti visuomenei, kas vyksta 22 milijonus per metus valdančioje futbolo federacijoje; antrasis pamelavo, kad išvyksta, todėl laidoje dalyvauti negalės.

Nepatikslino ponas Žutautas, kad išvyksta ne į pasaulio kraštą, o į Vėtros stadioną, kurį LFF, pirmiausiai, sėkmingai pasisavino, antriausiai, sėkmingai sudraskė. Klausytis Varanavičiaus, kaip jis sutvarkė šį stadioną yra net nejuokinga, o pikta.

Paklauskit nors vieno Lietuvos rinktinės žaidėjo arba apskritai nors vieno profesionalo, ką jis mano apie sintetinę dangą? Garantuoju, kad 90 procentų atsakys žodžiu, kuris prasideda raide „š“.

Grįžkim prie mano minėtos laidos. Ponas Varanavičius į N.Pumprickaitės siūlymą sudalyvauti laidoje „Savaitė“, atsakė: „kas ką nori, tas tą tegul ir kalba. Man nusispjaut“.

Taip jau atsitiko, kad, atsisakius Žutautui ir Varanavičiui, į laidos „Savaitė“ filmavimą buvo pakviestas Vilniaus apskrities futbolo federacijos prezidentas Ritas Vaiginas, kuris išsakė, ką galvoja apie 22 milijonus kasmet generuojančią futbolo federaciją.

Ponui Varanavičiui tas akivaizdžiai nepatiko ir šis per oficialų Lietuvos futbolo federacijos tinklalapį R.Vaiginą išvadino netikėliu, kuriam laikas būtų susirūpinti savo sveikata.

Taip, teksto autorius tas pats Varanavičius, kuris yra toks bailys, kad ne tik atsisakė pasirodyti laidoje, tačiau ir išsigando pasirašyti po tekstu, kur užgauliojamas R.Vaiginas ir kur surašyti LFF nuopelnai.

Nesupratau vieno. Kodėl prie tų nuopelnų nebuvo išskirtas punktas, kuris teigia, kad  Varanavičius NETEISĖTAI, TAI YRA NE PAGAL LFF PATVIRTINTUS ĮSTATUS eina prezidento pareigas ir neteisėtai jau antrus metus gauna atlyginimą?

Įvairūs šaltiniai skelbia, kad tiek Varanavičiaus, tiek Juliaus Kvedaro mėnesio alga siekia 9000 eurų – tai yra tiek, kiek uždirba daugelio Europos futbolo federacijų vadovai. Ar tie šaltiniai patikimi, galėtų pasakyti pats Varanavičius, kuris vieną kartą tai galėtų deklaruoti oficialiai.

Ir pabaigai, dar vienas pastebėjimas. Visai neseniai „Lietuvos žinios“ išspausdino nuostabų interviu su ponu Kvedaru iš tos pačios 22 milijonus per metus valdančios Lietuvos futbolo federacijos. Varanavičiau, kodėl tada nerašėte apie ligas ir panašiai, juk ten jūsų paties iniciatyva pastatytas rinktinės treneris vadinamas arkliu, kuris buvo pasiūlytas tam, kad neprasigertų?



NAUJAUSI KOMENTARAI

ema

ema portretas
Baltais siūlais susiūtas rašinys Varanavičiui menkinti. Kam ieškom kvailių?

Šlykštus

Šlykštus portretas
sąskaitų suvedimas internetu

Fui

Fui portretas
rasinejat vejus,niekam cia neidomu kas ka durnium isvadino.....jus visi verti vieni kitu...sekmes estis.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių