Quantcast

Sporto objektų statybai 2010 metais siūloma skirti 54 mln. litų

Sporto objektų statybai ir renovavimui 2010 metais iš biudžeto siūloma skirti 54 mln. litų.

Kūno kultūros ir sporto departamento (KKSD) laikinasis generalinis direktorius Ritas Vaiginas sakė, kad pagrindinė šių lėšų dalis bus skiriama arenų Kaune ir Klaipėdoje statybai bei Alytaus sporto rūmams renovuoti.

Pagal Seimui pateiktą 2010 biudžeto projektą KKSD siūloma skirti 98,3 mln litų, tuo metu 2009 departamento finansavimas siekė 56,1 mln. litų.

Tačiau, pasak R.Vaigino, departamentui iš biudžeto atiteks 36,6 mln. litų ir 6 mln. litų, skirtų investicijoms. Likusios lėšos, jo teigimu, tiesiog bus per departamentą paskirstytos savivaldybių sporto objektams.

"Anksčiau sporto infrastruktūrai skiriamos lėšos buvo tiesiogiai skiriamos savivaldybėms, tačiau Finansų ministerija nusprendė, kad kitais metais jos turės būti paskirstytos per departamentą. Tai dėl to mūsų finansavimas nepadidėjo, tik apskaita pasidarys sudėtingesnė", - aiškino R.Vaiginas.


Šiame straipsnyje: sporto objektai

NAUJAUSI KOMENTARAI

yra

yra portretas
sporto objektų statybai pinigų yra, nes sportas turtuolių pramoga. Pensijoms pinigų nėra. Naikinamos mokyklos , darželiai, gydymo įstaigos, nes nėra lėšų. Pinigų yra tik turtingiesiems ir jų poreikiams tenkinti. Tam pinigų niekad netrūksta

vardenis

vardenis portretas
o kas patikrins, kaip tos lėšos naudojamos? Visą laiką čia buvo aukso kasykla, dėl ko gi atsistatydino raslanas? Reikia prisisegti prie KKSD uodegos ir skaičiuoti kiekvieną centą, nes prileisk prie lovio, viską sau sugriebs ir rėks , kad trūksta lėšų (pvz., Vilniaus stadiono epopėja)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių