Quantcast

Rygoje kils „Akropolis“

Įstrigę planai Latvijos sostinėje statyti "Akropolį" pajudėjo iš mirties taško - Rygos valdžia pagaliau leido pradėti kurti prekybos ir pramogų centro detalųjį planą.

"Statybos pradžia neaiški, todėl negalime atsakyti ir apie planuojamas investicijas", - dienraščiui "Lietuvos rytas" kalbėjo bendrovės "Akropolis" Investicijų ir eksploatacijos departamento vadovas Robertas Mažeikis.

Nurodoma, kad investicijos gali siekti 466 mln. litų. Planuojama, kad Rygoje iškils 210 tūkst. kvadratinių metrų ploto prekybos ir pramogų centras su automobilių stovėjimo aikštelėmis. Kaip ir Lietuvoje, latvių "Akropolyje" būtų kino salių, ledo arena ir verslo centras.

Jei "Akropolis" Rygoje iškils, vienu didžiausių būsimo "Akropolio" nuomininkų tradiciškai taps Lietuvos mažmeninės prekybos tinklas "Maxima".

"Kai bus aiškiai sudėliota viso centro vizija, tada ir mes savo planus derinsime", - sakė bendrovės "Maxima" grupės Įvaizdžio ir komunikacijos centro vadovas Giedrius Juozapavičius.

Šiuo metu bendrovė "Akropolis LT" Lietuvoje valdo centrus Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

Kauno "Akropolis" 2008 metais buvo parduotas Vokietijos bendrovei "Deka Immobilien GmbH", atstovaujančiai nekilnojamojo turto fondui "WestInvest InterSelect".


Šiame straipsnyje: pc akropolis

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių