Quantcast

„Publicum“ – įtartinas pasirinkimas

Bendrovė "Omnitel" skelbiasi besivadovaujanti socialinės atsakomybės politika ir besilaikanti antikorupcijos standartų, todėl jos pasirinkimas – "violetinę" reklamos kampaniją įgyvendino įmonė "Publicum" – gerokai stebina.

Mat pastaruoju metu "Publicum" reputacija gerokai pašlijusi. Šios viešųjų ryšių bendrovės vardas siejamas su ne vienu korupcijos skandalu.Viešųjų pirkimų tarnybos vadovas Žydrūnas Plytnikas užsiminė, kad "Publicum" yra viena iš trijų viešųjų ryšių įmonių, kurią galima įtarti neskaidria veikla.

"Publicum" vardas šmėžavo ir aiškinantis, kas galėjo spausti tą patį Ž.Plytniką. Šiuo metu šią bylą tiria teisėsaugos pareigūnai.

Pasak "Lietuvos žinių", 2009 m. gegužę Specialiųjų tyrimų tarnyba atliko poėmius Valstybinėje mokesčių inspekcijoje ir "keliose uždarosiose akcinėse bendrovėse". Esą viena jų buvo UAB "Publicum".Be to, netiesiogiai apie įtartiną "Publicum" veiklą byloja ir įmonės finansai. "Lietuvos žinių" teigimu, 2009 m., kai sunkmečiu didžioji dalis viešųjų ryšių agentūrų patyrė nuostolių ir ši rinka smuko 20–30



NAUJAUSI KOMENTARAI

dar

dar portretas
"Be to, netiesiogiai apie įtartiną "Publicum" veiklą byloja ir įmonės finansai. "Lietuvos žinių" teigimu, 2009 m., kai sunkmečiu didžioji dalis viešųjų ryšių agentūrų patyrė nuostolių ir ši rinka smuko " aš nebaigiau rašyti straipsnio nes žodžių man pritrūko.

pasirinkimas

pasirinkimas portretas
"Publicum"---įtartinai nebaigtas straipsnis.....pritrūko žinių,noro rašyti,ar dar kas atsitiko?

Nesupratau

Nesupratau portretas
Taip ir nesupratau apie ką straipsnis, ką norėta nuo pasakyti? Kad Publikum yra blogi ir visi kurie turi darbinių santykių su jais irgi automatiškai tampa blogiečiais? Apie ką straipsnis? Aaa...?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių