Quantcast

Policijos departamentas sieks užkirsti kelią spekuliacijoms krepšinio čempionato bilietais

Kad įsigyjant bilietus į šiais metais Lietuvoje vyksiantį Europos vyrų krepšinio čempionatą būtų užkirstas kelias spekuliacijoms rūpinsis Policijos departamentas ir Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba. Tai šioms institucijoms pavedė vidaus reikalų ministras Raimundas Palaitis.

„Organizuojant tokį renginį jau dabar Europos krepšinio pasaulis mus stebi, todėl įtarimai dėl galimai neskaidrios bilietų į čempionato varžybas platinimo tvarkos visiškai nereprezentuoja Lietuvos“, – sakė vidaus reikalų ministras R. Palaitis.

Tokių veiksmų vidaus reikalų ministrą paskatino imtis krepšinio aistruolių nepasitenkinimas bilietų platinimo tvarka bei formalus Lietuvos krepšinio federacijos bendravimas aiškinantis susidariusią situaciją, praneša ministerija.

„Lietuvos krepšinio federacija taip ir nesugebėjo aiškiai bei konkrečiai atsakyti į viešai iškeltus krepšinio aistruolių klausimus, o viešai teisinantis dėl spekuliacijos bilietais, pradėta ir spekuliacija žodžiais. Keistai atrodo Lietuvos krepšinio federacijos pareiškimas apie bendradarbiavimą su Vidaus reikalų ministerija. Aš formalaus atsirašinėjimo bendradarbiavimu nepavadinčiau“, - teigiė R. Palaitis.

Vidaus reikalų ministras paragino Lietuvos krepšinio federaciją paskelbti konkrečias bilietų į Europos vyrų krepšinio čempionato varžybas platinimo detales – atskleidžiant ne tik planuotų, bet ir parduotų bilietų skaičius, taip pat tikslines grupes, organizacijas ir asmenis, kurie turėjo galimybę įsigyti bilietus anksčiau nei jie pasirodė oficialioje prekyboje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

h20

h20 portretas
tai kad saukstai po pietu... ponai...

bausti

bausti portretas
perikupus reik bausti :)jau pylna skelbimu nete jog parduoda po 2000lt

tiesa

tiesa portretas
jei kas kas uzsiimtu, tai ivesti tvarka visur galima .......
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių