Quantcast

„flyLAL" pasirašė naują sutartį su Vilniaus oro uostu

Lietuvos skrydžių bendrovė „flyLAL - Lithuanian Airlines" ir Tarptautinis Vilniaus oro uostas suderino atsiskaitymo už paslaugas sąlygas ir pasirašė naują bendradarbiavimo sutartį.

„Mes radome kompromisinį sprendimą, kaip atsiskaitysime už oro uosto teikiamas paslaugas, ir toliau tęsiame skrydžių veiklą. Svarbiausia, kad šios sutarties pasirašymas užtikrina skrydžius per Vilniaus oro uostą mūsų keleiviams", - sakė „flyLAL" generalinis direktorius Vytautas Kaikaris.

Pagal žiemos tvarkaraštį „flyLAL" iš Vilniaus reguliariai skraido į Budapeštą, Madridą, Londoną, Amsterdamą, Kijevą ir Maskvą. Šventinėmis sausio 3 ir 4 dienomis bus vykdomi papildomi skrydžiai į Dubliną.

Kaip jau buvo skelbta, nuo sausio 6 dienos lėktuvai nebeskraidys į Stambulą ir bus sumažintas savaitinis skrydžių skaičius į Frankfurtą - čia „flyLAL" skris pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais. Nuo sausio 7 d. atšaukiami skrydžiai į Paryžių. Nuo sausio 8 d. į Milaną bus skraidoma tik šeštadieniais. Nuo sausio 12 d. nebus skraidoma į Romą. 


Šiame straipsnyje: flyLALsutartis su oro uostu

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių