Quantcast

„Čili“ restoranuose užvirs krepšinio aistros

Rugpjūčio 31 dieną prasidėsiantis Europos krepšinio čempionatas suvienys ne tik ištikimiausius sirgalius, bet krepšinio karštine žada uždegti ir mažiau sporto įvykiais besidominčiuosius. Didžiausias restoranų tinklas „Čili“ jau senokai gyvena artėjančios šventės nuotaikomis, tad jau metų pradžioje pradėjo jai intensyviai ruoštis. Visi krepšinio aistruoliai ir restoranų svečiai  kviečiami ne tik patogiai stebėti rungtynes „Čili“ restoranuose, bet ir išbandyti specialų krepšinio meniu, azartiškas loterijas bei laimėti prizų.

Tiek lietuviams, tiek užsieniečiams lengviau orientuotis kur tiesiogiai transliuojamos varžybos, kur galima skaniai ir sočiai pavalgyti padės krepšinio čempionato akcentais papuošti “Čili” restoranai. Jau pasirodė ir specialusis Sirgalių meniu, kuriame puikuojasi nauji patiekalai, sukurti šiai ypatingai krepšinio šventei. Restoranų „Čili kaimas“ lankytojus maloniai nustebinti turėtų kamuolio formos bulvinė pica.

„Siekdami užtikrinti ir palaikyti krepšinio čempionato dvasią, specialiame „Sirgalių meniu“ sukūrėme žaismingus patiekalus ir jų rinkinius, kurių pavadinimai atitiks atmosferą aikštelėje. Krepšinio aistruoliams pristatome picą „Kamuolys“, rinkinukus „Kablys“, „Derinukas“, „Bauda“.  Be to, svečių iš užsienio taip pat lauks šiltas priėmimas – valgiaraščius paruošėme anglų, rusų, lenkų kalbomis“, - sakė Igoris Baikovskis, UAB „Čili Holdings“ generalinis direktorius.

Bendrovė „Čili Holdings“ dar pavasarį suskubo įsigyti VIASAT transliacijų licenziją, tad krepšinio varžybos bus rodomos visuose „Čili pica“ ir „Čili kaimas“ restoranuose, turinčiuose ekranus, o sirgalių patogumui jie bus įrengti net kai kuriose lauko kavinėse, kad tik kuo daugiau krepšinio gerbėjų galėtų mėgautis visuotine sporto švente.

„Puikiai suprantame, kad ne visi norintys stebėti čempionato rungtynes pateks į arenas, tad stengiamės savo restoranuose sukurti kuo geresnes sąlygas jas stebėti ekranuose ir drauge džiaugtis pergalėmis, o gal liūdėti dėl nesėkmių“, - kalbėjo I. Baikovskis.

Patogiausiose didžiųjų Lietuvos miestų vietose esantys „Čili“ restoranai priims ir lauks visų: tiek norinčiųjų jaukiai užkandžiaujant stebėti rungtynes, tiek linksmai ir aktyviai atšvęsti būsimas pergales keliant bokalus. Sirgalių ir visų svečių antplūdžiui atlaikyti “Čili” stiprina ir personalo pajėgas, tad papildomų darbuotojų bus tiek operatyviam klientų aptarnavimui, tiek plušant virtuvėje ir ruošiant pačius skaniausius patiekalus.

Dalis visų numatytų akcijų ir žaidimų jau prasidėjusios ir yra rengiamos su “Čili” partneriais. Šiuo metu apsilankius restorane galima laimėti bilietų į čempionato rungtynes, kuriuos dovanoja “Čili” partneriai. Visi krepšinio aistruoliai naujausią informaciją apie rungtynių transliacijas, vietų žemėlapius, rezultatus, akcijų laimėtojus galės rasti specialiai šiam renginiui sukurtame “Čili “ interneto puslapyje.


Šiame straipsnyje: Čili pica

NAUJAUSI KOMENTARAI

lukas

lukas portretas
oho kokia pica, padas su prieskoniais :DD. Pasizadejau sau daugiau niekados nevalgysiu cili picoi nes tai yra visiska nesamone moket pinigus uz teslos gabala, nei surio, nei desros, nieko. Prasciausia picerija kurioje esu valges :)

skani pica

skani pica portretas
kai pati pasigamini

f..k cili

f..k cili portretas
Kiek galima apie juos rasyt? Galima pavalgot, kad normalus zmones ten lankosi...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių