Quantcast

Apgautas sukčių vaikas atidavė šeimos santaupas ir papuošalus

Nors sukčių aukomis dažniausiai tampa vyresnio amžiaus žmonės, šį kartą į apgaulės pinkles įkliuvo mažametis berniukas, kuris apgavikams atidavė šeimos santaupas.

Policija apie neįprastą vagystę Kauno rajone, Domeikavoje, Slėnio gatvėje pranešimą gavo antradienį po pietų.

„Į policiją kreipėsi vaiko tėvas O. B., kuris papasakojo, jog penki sukčiai iš jo sūnaus išviliojo 2 143 litų, 240 eurų ir įvairių mažaverčių juvelyrinių dirbinių“, – portalui kaunodiena.lt sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas žiniasklaidai Kęstutis Kasciukevičius.

Policijos duomenimis, į namų telefoną paskambino nenustatytas asmuo, kuris telefonu atsiliepusiam mažamečiui berniukui prisistatė policijos pareigūnu ir pranešė, kad jo mama prasiskėlė lūpą ir guli ligoninėje.

„Asmuo vaikui liepė surinkti visus namuose esančius pinigus ir papuošalus bei perduoti juos į namus atvyksiančiam asmeniui. Mažametis į plastikinį maišelį sudėjo namuose buvusius pinigus, kuriuos išėjęs į lauką atidavė atvykusiam jaunuoliui", – pasakojo policijos atstovas.

Anot K. Kasciukevičiaus, buvo gauta žvalgybinė informacija, todėl slaptos pareigūnų operacijos metu visi penki įtariamieji 23 metų K. S., 21 metų D. J., 19-mečiai A. G. ir L. R. bei 16-metis buvo sulaikyti tą pačią dieną ir uždaryti į areštinę.

„Tai įprastas sukčiavimo modelis, tik gaila, kad šį kartą apgavo vaiką. Šiuo metu pareigūnai aiškinasi visas įvykio aplinkybes“, – teigė K. Kasciukevičius.

Kauno rajono komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo. Visiems įtariamiesiems šiandien pareikšti įtarimai dėl sukčiavimo. Bus sprendžiamas klausimas dėl kardomųjų priemonių skyrimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Che

Che portretas
Jeigu "sukčių vaikas", tai taip tiems sukčiams ir reikia! Nu nežiūri žurnalistai ką rašo...

Raštingi...

Raštingi...  portretas
Tikriausiai, norėta pasakyti: ,,sukčių apgautas vaikas" !

g.k.

g.k. portretas
I duju kamera nieksus!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių