Quantcast

Sukrėstas vaiko netekties, tėvas išžudė šeimą ir padegė namus

Vaiko mirtis yra pats sunkiausias išgyvenimas tėvams. Tačiau vieni pasirenka susitaikyti su skaudžia netektimi, kiti – pasiduoda sielvartui ir net imasi žiaurių priemonių.

Smithai, paprasta britų šeima, džiaugėsi, kai pasaulį išvydo penktasis šeimos narys Jake‘as. Deja, kūdikis neišgyveno, o ir darni šeima susiskaldė. Sūnaus netektis labiausiai paveikė tėvą Richardą Smithą, rašo dailymail.co.uk.

Keturis metus kovojęs su netektimi, R. Smithas pasielgė ypač žiauriai – nudūrė žmoną ir du sūnus, padegė namą ir nusižudė pats. Ekspertų teigimu, vyras vaikus suguldė į lovytes, uždarė visus langus, užragino duris, padegė čiužinį ir pats atsigulė į lovą jau degančiame name. Apdegę vaikai rasti dar su pižamomis, o motina rankose laikė mirusio kūdikio pelenus.

Tiesa, atlikti tyrimai parodė, kad vienas R. Smitho sūnus, prieš užsidegant namui, dar buvo gyvas, nors ir sunkiai sužeistas 3 peilio dūriais. Lavonus apžiūrėjusio daktaro teigimu, nepavykus vaiko nudurti, jis buvo uždusintas.

Tragediją tyrę detektyvai ilgą laiką suko galvas, kas galėjo priversti tėvą taip žiauriai pasielgti. Tik vėliau paaiškėjo, kad beveik tą pačią dieną šeima paminėjo Jake‘o netekties metines.


Šiame straipsnyje: šeimažudytinetektisgedulas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dieve

Dieve portretas
Psichiškai nesveikas žmogelis, kuris paaukojo visą šeimą dėl vieno vaikelio netekties. Reikėjo gi jį gydyti, bet niekas nepastebėjo išprotėjimo požymių. Gaila niekuo nekaltų žmonių. O ypač tų, kurie žūsta nuo pačių artimiausių žmonių, kurie turėtų juos ginti, o ne žudyti...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių