Quantcast

Po 19 metų santuokos sužinojo, kad žmona buvo vyras

Vienas belgas vardu Janas nusprendė nutraukti 19 metų trukusią santuoką, nes sužinojo, kad jo žmona Monica gimė vyru ir pasikeitė lytį.

„Jaučiuosi išduotas“, - kalbėjo Janas, nenorėjęs viešinti savo pavardės.

Kaip rašo „The Telegraph“, Janas prisipažino, kad 19 metų net neįtarė, kad jo mylima žmona Monica kadaise buvo vyras. „Maniau, kad ji - patraukli moteris. Nepastebėjau jokių vyriškų bruožų ar panašiai“, - atvirai kalbėjo sukrėstas vyras.

64 m. Janas ir Monica iš Indonezijos susipažino prieš 20 metų, kai moteris įsidarbino aukle Jano šeimoje.

Kai tarp jų užsimezgė meilė, pora nusprendė susituokti. Vyras nemažai vargo, kol sutvarkė Monicos dokumentus - Belgijos valdžiai įtarimų kėlė moters tapatybės dokumentai. Galiausiai, sutikimas buvo duotas.

Po nusprendė neturėti atžalų, nes Janas augino du vaikus iš pirmosios santuokos.

„Nieko įtartino nepastebėjau net sekso metu“, - toliau pasakojo Janas. Pasirodo, moteris net meluodavo vyrui apie menstruacijas, pirkdavo higieninius įklotus ir panašiai.

Taip Monica ir Janas gyveno normalų santuokinį gyvenimą, kol staiga nepasikeitė moters elgesys. Ji ėmė vaikščioti po naktinius klubus, dėvėti provokuojančius drabužius ir t.t.

Kai tik tada Janas išgirdo kalbų, kad Monica kadaise pasikeitė lytį. Vyras nusprendė žmonelę priremti prie sienos ir išpešti teisybę.

Tuomet Monica pagaliau prabilo ir pasakė visą teisybę.

Šiuo metu Janas lankosi pas psichologus. Vyras žada teisybės ieškoti teismuose.


Šiame straipsnyje: lytissantuokaapgaulė

NAUJAUSI KOMENTARAI

nu ir

nu ir portretas
taip jam ir reikia, turėjo žmoną, nereikėjo svetimmoteriauti, pagalvojo senas pirdžius, kad labai patrauklus ir pasidavė į jaunos "panos" glėbį

oi

oi portretas
Koks absurdas, 20 metų buvo gerai, o dabar staiga nebetiko. Ir dar sako "mylima žmona". Koks skirtumas kuo buvo jei yra tarpusavio meilė ir supratimas. Beje nesu nei už nei prieš už tokius žmones, kiekvienam savas gyvenimo kelias

vidma

vidma  portretas
ne labai skamba sioj situacioj gyvena kaip belgas ar ne :DDDD oh tos mazumos .... vis negali gyvent su tokeis pat kaip je tai vaikuciu kuniguj reik tai pavirte moteremis veda ...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių