Quantcast

Australijos premjerės pamestą batelį mėginta parduoti per „eBay“

Batelį, kurį esą pametė Australijos premjerė Julia Gillard, kai asmens sargybiniai ją įgrūdo į automobilį, gelbėdami nuo įtūžusių aborigenų teisių gynėjų, penktadienį buvo mėginta parduoti internetiniame aukcione „eBay“.

Tamsiai mėlynas aksominis batelis jau buvo sulaukęs pasiūlymo sumokėti 2 tūkst. Australijos dolerių (56 tūkst. litų), tačiau pardavimas buvo atšauktas.

Batelį, ketvirtadienį nuslydusį nuo sprunkančios J.Gillard kojos, pasiėmė viena iš premjerę persekiojusių aktyvisčių, kuri pareiškė jo negrąžinsianti.

„Ji jo negali pasiimti; jis keliaus į “eBay", - moteris pareiškė žurnalistams.

Neilgai trukus internetinių aukcionų portale pasirodė pasiūlymas pirkti dingusį batelį, kurio pradinė kaina buvo 148 Australijos doleriai (415 litų).

„Jūs varžotės dėl naudoto batelio. Prašau, atminkite, jog tai vienas batelis, ne pora, todėl jį apsimovus vaikščioti būtų sunku - nebent esate premjerė“, - prekės aprašymą citavo dienraštis „Sydney Morning Herald“.

Tačiau aukcionas truko tik apie 25 minutes, kol„eBay“ jį atšaukė, baiminantis, kad mėginama parduoti iš tiesų premjerei nepriklausiusį batelį. Be to, pardavėjai per „eBay“ gali pardavinėti tik daiktus, kurie jiems priklauso, arba gavę daiktų savininko sutikimą juos parduoti.

„Žinome, kad savininkė yra ministrė pirmininkė, - vienas “eBay„ atstovas sakė dienraščiui. - Pardavėjas niekur nenurodė gavęs leidimą (parduoti), todėl mes jį pašalinome.“


Šiame straipsnyje: Julia Gillard

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių